Drillster Support & Info

Ontdek de wereld van Virtual Reality en Adaptief Leren met Donald Clark en Marco van Sterkenburg.

Op woensdagmiddag 19 april aanstaande organiseert Xprtise in Den Bosch een event met als key-note spreker Donald Clark uit de UK.

Donald Clark is een learning technologies expert en een inspirerende spreker. Zijn presentatie op 19 april heeft als titel It's time for Plan B ! Donald zal ingaan op het gebruik van Augmented Reality, Virtual Reality en Artificial Intelligence in leerprogramma's.

iStock-506616242_klein.png

Tevens zal Marco van Sterkenburg (mede-oprichter van Drillster) een presentatie geven met als titel Learning is stronger when it is effortful...and personalized.

Marco zal ingaan op de impact van adaptief leren bij het intrainen en onderhouden van cruciale kennis. Daarbij zullen diverse concrete toepassingen bij grote Nederlandse bedrijven besproken worden.

Het event dat Xprtise organiseert start op 19 april 2017 om 14:30 en zal om omstreeks 17:00 uur afgelopen zijn. Je bent van harte welkom in 's-Hertogenbosch.

De kosten om deel te nemen bedragen €195 (exclusief BTW). Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@xprtise.com.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.