Rapporten downloaden

Waar zijn rapporten aan te vragen?

Als je als beheerder in de groep kijkt staat er rechts een tekentje met drie bolletjes boven elkaar. Hier kan de optie “groepsoverzicht aanvragen” worden aangeklikt.

Terug naar boven

Waar staan de gedownloade rapporten?

Als je een rapport aanvraagt krijg je een e-mail dat het rapport klaar staat in het account van waaruit het rapport gegenereerd is.

Als het rapport gegenereerd is, dan klaar onder het kopje “rapporten” op je startpagina. Hier staat een overzicht van alle aangevraagde rapporten. Deze rapporten kan je in deze 30 dagen onbeperkt downloaden. Je hebt ook de mogelijkheid om deze rapporten uit je lijst te verwijderen door op de prullenbak te klikken.

Terug naar boven

In welke formaten kan ik rapporten downloaden?

Rapporten zijn te downloaden in Excel en in .CSV bestanden. Als er voor Excel wordt gekozen, dan worden de groepen gesplitst per tabblad. Kies je voor .CSV, dan krijg je de opgevraagde gegevens op 1 tabblad.

Terug naar boven

Welke invloed heeft het aanpassen van een drill op de beheersing?

Een van de unieke functies van Drillsters is dat de beheersingsniveau van iedere deelnemer worden herberekend wanneer een aanpassing in de drill-content wordt gemaakt.

Soms zijn dit kleine veranderingen, bijv. het corrigeren van een typo. In dit soort gevallen wil je niet dat de score wordt aangepast. Auteurs bepalen zelf of een verandering van de inhoud invloed heeft op de beheersing (score) van de deelnemers.

• Wanneer je in een bestaande drill een vraag aanpast of een antwoordoptie verandert, krijg je een checkbox 'Beïnvloedt beheersing' te zien.

• Standaard worden veranderingen in de content niet meer herberekend.
  • Wanneer de checkbox 'invloed op score' wordt aangevinkt, wordt de huidige score van de deelnemers herberekend.