Leren in de hoogste versnelling

Heb je de Automatisch Verdergaan functie al eens gebruikt? De Automatisch Verdergaan functie zorgt ervoor dat Drillster na het beantwoorden van een vraag, direct de volgende vraag presenteert. Je leert dan in de hoogste versnelling.

Wil je dat de deelnemers aan je drill in een lagere versnelling studeren? Schakel de Automatisch Verdergaan optie dan uit. De deelnemer kan de evaluatie van een gegeven antwoord bestuderen voordat doorgeklikt wordt naar de volgende vraag. De deelnemer kan net zoveel tijd nemen als hij of zij zelf wil om een vraag en de antwoorden te bestuderen, voordat de volgende vraag gepresenteerd wordt.

Ongeacht of de Automatisch Verdergaan functie in- of uitgeschakeld is, zal Drillster bij het tonen van feedback altijd wachten tot de deelnemer deze bestudeerd heeft, voordat de volgende vraag gepresenteerd wordt .

Een derde optie is om de deelnemer zelf deze keuze te laten maken. In dat geval selecteer je de 'gebruiker selecteert Automatisch Verdergaan' instelling in de drill editor. De deelnemer kan nu onder de 'instellingen' van de drill zelf bepalen of het Automatisch Verdergaan in-of uitgeschakeld wordt.

De auteur van de drill stelt de Automatisch Verdergaan voorkeur in via de 'Geavanceerde opties' sectie van de drill editor.