Drillster Support & Info

Drillster verzorgt product demo op E-ATP conferentie

Van 27 tot 29 september hield de Europese afdeling van de Association of Test Publishers haar jaarlijkse conferentie. In Noordwijk troffen professionals uit diverse branches, zoals onderwijs, gezondheidszorg, overheid, HR, training en opleiding elkaar. Doel van de conferentie was kennis delen, ervaringen uitwisselen, netwerken en kennismaken met innovatieve ontwikkelingen en concepten in de wereld van leren en toetsen.

Marco van Sterkenburg, mede-oprichter van Drillster, gaf op donderdag 28 september een productpresentatie. Wat is de houdsbaarheidsdatum van een toetsresultaat? Hoe kan kennis het hele jaar door geborgd worden en niet alleen rondom het moment van een toets? De productdemonstratie van Drillster's adaptieve leertechnologie gaf aan dat er nu innovatieve methoden zijn om kennis het hele jaar door te borgen. 

Heb je geen gelegenheid gehad om naar Noordwijk te komen maar toch nieuwsgierig naar wat Drillster voor jouw compliance- of opleidingsvraagstukken kan betekenen? Neem dan contact op via info@drillster.com of + 31 88 375 0500.

 

eatp2017-header-logo-tagline.png

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk