Drillster Support & Info

Drillster en Fringe gaan samenwerken

Met enthousiasme melden we dat Drillster gaat samenwerken met Fringe, het bedrijf achter de software-applicaties Trajectplanner, Onderwijs Online en Education Online. Fringe heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van innovatieve software voor en door het onderwijs en bedrijfsleven. Fringe werkt continue aan verbetering en vernieuwing van haar online totaaloplossingen om te zorgen dat haar klanten zich primair kunnen focussen op het onderwijzen zelf.

De innovatieve, online, adaptieve onderwijs applicatie van Drillster sluit erg goed aan op de online leeromgevingen van Fringe. Door een koppeling te bieden tussen beide systemen, geven we klanten, uit zowel de onderwijsmarkt als het bedrijfsleven, de mogelijkheid het beste van beiden systemen te combineren.

KLM Cargo continue compliant door combinatie  Fringe en Drillster

KLM Cargo gaat Drillster gebruiken voor haar Refreshment trainigen. KLM Cargo maakte al gebruik Trajectplanner, het online onderwijsvolgsysteem van Fringe. De Drillster technologie zorgt ervoor dat de werknemers van KLM Cargo op tijd en leerdoel gestuurd, adaptief kunnen leren via de drills die ze aangeboden krijgen over de leerstof. Persoonlijk, online en locatie onafhankelijk. De Drillster applicatie signaleert wanneer een werknemer dreigt onder het gewenste kennisniveau te zakken en biedt vervolgens een passende drill aan zodat men de leerstof kan opfrissen en zo het gewenste kennisniveau op peil houdt. Door de koppeling met Fringe kan dit nu binnen de vertrouwde online leeromgeving van KLM Cargo.

Gert Mijnders Manager Compliance Knowledge Center KLM Cargo over de voordelen:

“Door Drillster zijn we eigenlijk continue compliant. Immers door de Drills die de medewerkers maken door de tijd heen, blijven ze op het juiste kennisniveau. Niet alleen op het moment van toetsten maar continue. Het beste systeem bestaat niet maar de koppeling van Drillster met Fringe zorgt ervoor dat we het beste van deze systemen kunnen combineren. De medewerkers van KLM Cargo kunnen door de koppeling in de vertrouwde online leeromgeving hun drills maken. Voor de medewerkers van het Knowledge Center is het heel gemakkelijk veranderingen in lesstof of vernieuwde wetgeving gelijk en actueel te wijzigen in de drills. Je kan de lesstof gemakkelijk, bijna realtime, aanpassen aan de actualiteit en vernieuwde wetgeving. Er is maar een inlog nodig en men hoeft geen nieuw systeem te leren kennen. Dat maakt het heel gebruiksvriendelijk voor onze mensen”

Slim leren, beter onthouden

Je leert door de technologie van Drilster efficiënter, je leert alleen die dingen die je nog niet goed beheerst, dit geeft veel tijdswinst. Onderzoek door de Universiteit Utrecht heeft uitgewezen dat je met Drillster 40% sneller leert dan reguliere leermethoden. Ook leer je met Drillster effectiever, je borgt kennis beter en er worden 10% hogere toets resultaten bereikt met gebruikt van deze methode. Omdat je vragen moet beantwoorden over de lesstof gaat je brein actief aan het werk om kennis op te halen. Hierdoor leer je effectiever en dieper. De herhaling die je krijgt aangeboden, via de drills, zorgt er vervolgens voor dat je kennis, wanneer het dreigt weg te zakken, weer bijspijkert. Hierdoor blijf je altijd op niveau met de kennis die je nodig hebt en ben je op het moment van toetsen altijd goed voorbereid. Dus slim leren en beter onthouden.

Nieuwsgierig naar andere klant cases, vragen over wat de nieuwe manier van leren van Drillster voor jouw organisatie kan betekenen of meer weten over de koppeling met de applicaties van Fringe? Neem contact met ons op via info@drillster.com of  + 31 88 375 0500.

pexels-photo-59519_vleugel_vliegtuig.jpeg

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk