Drillster Support & Info

Ontmoet Drillster op de E-ATS in Berlijn

download.jpg

 

De E-ATS is het grootste Europese learning & developement symposium voor de luchtvaartindustrie. Het thema van dit jaar is " Het aanpassen van trainingen aan de steeds sneller veranderende Europese luchtvaartindustrie". Adaptive learning past goed in dit thema. Marco van Sterkenburg, mede oprichter van Drillster, geeft een presentatie over hoe de technologie achter adaptive learning je kan helpen bij het tegemoet komen aan de steeds veranderen de eisen aan luchtvaart training programma's. 

Dit jaar wordt de E-ATS gehouden op 31 oktober en 1 november in Berlijn. De luchtvaartindustrie is, meer dan welke andere industrie dan ook, onderhevig aan regelmatige wijzigende omstandigheden. Nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe veiligheidsprocedures of nieuwe producten. Hoe kun je er als luchtvaartmaatschappij zeker van zijn dat je personeel altijd werkt op basis van de juiste en meest actuele informatie? Hoe weet je zeker dat ze die informatie ook kunnen toepassen wanneer ze hun werk uitoefenen? 

Drillster's adaptive learning applicatie combineert cognitief onderzoek met de nieuwste technologie en biedt op die manier een hele innovatieve nieuwe vorm van continue leren aan. De gepersonaliseerde wijze van leren in kleine, steeds terugkerende blokjes, drills genaamd, maakt niet alleen dat lesstof efficiënter en effectiever wordt opgenomen, maar deze methodiek maakt het ook mogelijk om trainingsprogramma's heel gemakkelijk aan te passen aan wijzigingen aan wet- en regelgeving, nieuwe diensten, veiligheidsvoorschriften of andere veranderende omstandigheden. 

Het resultaat van deze manier van adaptive learning is dat personeel gedurende het hele jaar op het juiste kennisniveau zit en niet alleen het juiste beheersingniveau heeft zo rond de recurrent examens. 

Onze presentatie geeft je interessante inzichten op het gebied van instructional design techniek, evidence-based learning en mobile- en microlearning. In aanvulling daarop deelt Roel van Leeuwen, manager crew & safety van KLM Royal Dutch Airlines, zijn visie op en ervaringen met adaptive learning. 

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij onze presentatie op dinsdag 31 oktober om 14.00 uur op de Cabin Crew conference op het E-ATS.

Ben je niet in de gelegenheid? Wees welkom op stand 507 voor gesprek, een kop koffie of een product demonstratie of kom dinsdagmiddag om 16.00 uur ervaringen uitwisselen op onze Drillster borrel.  

 

 

 

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk