Nice to meet....Tom!

Je hebt misschien contact met Marco of Arnoud vanuit sales of met Noud vanuit support maar er werken natuurlijk meer mensen bij Drillster. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen vakmanschap maar altijd met een Drillster blik op de wereld van leren.

Om de mensen achter onze slimme app beter te leren kennen, stellen we graag in iedere nieuwsbrief één van onze collega’s aan je voor. Dit keer een korte speed date met:

Tom van den Berge

Wie is Tom?

Ik ben software ontwikkelaar in hart en nieren. Ik ben een vader van twee geweldige dochters, en een groot fietsliefhebber.

Wat is jouw rol bij Drillster?

Ik werk aan de back-end van het platform, zeg maar de machinekamer van Drillster. Terwijl we dagelijks honderdduizenden antwoorden verwerken, zorg ik met mijn collega's dat de systemen goed blijven draaien, lossen we problemen op, en bovenal zorgen we ervoor dat de systemen de groei van ons bedrijf bij kunnen houden, zowel in de hoeveelheid gebruikers, als in het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar je nu aan werkt bij Drillster?

Coursepath adaptivity is een belangrijke ontwikkeling waar ons team mee bezig is. Dit maakt het mogelijk om bv. drills en andere leerobjecten achter elkaar te schakelen, en gebruikers een adaptief pad door de lesstof aan de bieden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze systemen voorbereid zijn op de continue snelle groei van ons bedrijf.

Waar zie je Drillster over 5 jaar?

Drillster over 5 jaar is......dan wereldwijd de toonaangevende EdTech provider. We hebben een enorm aantal dagelijkse gebruikers, uit alle werelddelen. Het platform verwerkt vele honderden vragen en antwoorden per seconde.

Wat is je favorite Drill en welke Drill zou je graag in de Drill Store zien?

Ik ben erg slecht in het onthouden van verjaardagen, dus ik heb lang geleden een drill gemaakt met de verjaardagen van vrienden en familie, die ik zo nu en dan doe. Nooit meer vergeten verjaardagen! Een andere favoriet is Classical Music Masterpieces.

Ik ben een kaarten-freak, dus ik zou graag meer mooie topografie drills in de Drill Store willen zien, die met hotspots werken. Een goed gemaakte topografie drill vind ik een genot om te oefenen!