Nice to meet... Christian!

Om de gezichten achter de Drillster app beter te leren kennen, stellen we graag in iedere nieuwsbrief één van onze collega’s aan je voor. Tom van den Berge heeft het stokje overgegeven aan Christian Schulpen.

Wie is Christian?

Ik ben designer en vader van 3 zonen. Als een echte weegschaal ben ik altijd op zoek naar balans tussen functie en vorm. Ik hou van fotograferen en sporten.

Wat is je rol bij Drillster?

UX/UI Designer. Ontwerpen van een positieve gebruikerservaring op alle Drillster platformen. Interaction en visual design vormen hierbij een belangrijk onderdeel.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar je nu aan werkt bij Drillster?

We hebben onlangs onze nieuwe mobiele app gepresenteerd en de komende periode ga ik tijd steken in het verbeteren van de app en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook zie ik het optimaliseren van de drill editor als een mooie uitdaging.

Waar zie je Drillster over 5 jaar?

Over 5 jaar zie ik Drillster uitgroeien tot de “Spotify” van het slimme leren en onderhouden van kennis.

Wat is je favoriete Drill en welke Drill zou je graag in de Drill Store zien?

Op dit moment is mijn favoriete drill Recognise the cars. Een beetje over the top drill, maar met collega’s onder elkaar beleven we hier veel plezier aan.
Een goede taalcursus (Spaans of Frans) zou ik een interessante toevoeging vinden.