Repertoire

Dit is een lijst van vragen over het repertoire.

Wat is het repertoire?

In het repertoire vind je al je drills terug. Dit kunnen zowel drills zijn die je zelf hebt gemaakt, als drills die je vanuit de Drill Store aan je repertoire hebt toegevoegd. Ook drills die door je bedrijf of school aan je repertoire zijn toegevoegd staan hier. Op deze manier vind je al jouw drills op een overzichtelijke plek.

Vanuit je repertoire kun je alle gewenste acties met je drills initiëren, zoals leren, toetsen definiëren, toevoegen aan een cursus, publiceren, etc.

Terug naar boven

Hoe oefen ik een drill uit mijn repertoire?

Ga naar ‘Repertoire’. Zoek in je repertoire de drill die je wilt oefenen. Klik op 'oefenen' om de drill direct te starten. Je kunt ook op de naam van de drill klikken. Je ziet dan een overzicht van de drill en via de oranje 'Oefenen' knop kun je de drill starten.

Terug naar boven

Hoe voeg ik een drill toe aan mijn repertoire?

Als je een drill moet maken voor je bedrijf of onderwijsinstelling, vraag dan de administrateur of de docent om toegang te krijgen tot de drill. Drills van bedrijven of onderwijsinstellingen zijn veelal niet publiek toegankelijk via de Drill Store.

Als je in de Drill Store een drill hebt gevonden waarmee je wilt oefenen, kun je deze toevoegen aan je repertoire. Klik op het woord 'toevoegen', of indien je al op de drill hebt geklikt op 'aan repertoire toevoegen'. Als je de drill al hebt geopend om te oefenen, bevind je je in de uitprobeermodus. Kijk in dat geval rechts in het beeld en klik op ‘+ Aan je repertoire toevoegen’.
Moet je voor de drill betalen, klik dan op de prijs. Je wordt gevraagd om de drill af te rekenen. Zodra je dit hebt gedaan, wordt de drill toegevoegd aan je repertoire.

Terug naar boven

Kan ik van een drill een toets maken?

Ja, zoek de drill waarvan je een toets wilt maken op in je repertoire. Klik op de drie blauwe puntjes (acties) voor de opties. Klik op de optie 'Toets definiëren'.

Met een gratis basis account kun je alleen toetsen voor jezelf definiëren. Het kan ook zijn dat een toets door je bedrijf of onderwijsinstelling is gedefinieerd en in je account is geplaatst. In dat geval zie je deze toets onder 'Toetsen'; een overzicht van de toetsen die klaar staan om gemaakt te worden.

Indien leerdoelen voor een toets zijn gedefinieerd door je bedrijf of school, dan kun je op de drill pagina ook een overzicht zien van de openstaande leerdoelen voor je toetsen.

Terug naar boven

Hoe verwijder ik een drill uit mijn repertoire?

Zoek de drill die je wilt verwijderen op in je repertoire. Klik op de drie blauwe puntjes (acties) en kies de optie ‘Verwijderen’. De drill wordt dan uit je repertoire verwijderd.

Let op: de drill gaat definitief verloren. Het aankoopbedrag wordt niet teruggestort en bij het opnieuw downloaden van de drill, moet deze opnieuw worden aangeschaft.

Terug naar boven

Heb ik een opslaglimiet op mijn account?

Alleen een basisaccount heeft een maximum opslaglimiet. Deze is 500 regels. Hoeveel drills je in je repertoire kunt opslaan is dus afhankelijk van de grootte van de drills. Als je drills in de Drill Store opzoekt, kun je direct zien hoeveel regels een drill bevat. Je vindt deze informatie in de grijs kleurige regel onder de drill.

Om te zien hoeveel regels je in totaal al in gebruik hebt, ga je naar ‘Mijn profiel’ (rechtsboven). Kijk achter ‘Opslag-gebruik’ hoeveel van de 500 regels je al in gebruik hebt. Drills die je hebt gekocht of via een groep ter beschikking hebt gekregen, tellen niet mee voor je opslaglimiet.