De Drillster API

Dit is een lijst met vragen over het gebruik van de Drillster-API.

Heeft Drillster een API voor algemeen gebruik?

Ja, Drillster maakt gebruik van API. Voor meer informatie over de API, zie onderstaande vragen, de API-documentatie, of neem contact met ons op via support@drillster.com.

Terug naar boven

Kan iedereen de Drillster API gebruiken?

Ja, de Drillster API mag door iedereen gebruikt worden, met inachtneming van de bepalingen in de gebruikersovereenkomst.

Terug naar boven

Welke functionaliteit geeft de API mij?

Met de API kunnen automatisch drills en toetsen worden aangemaakt, kunnen automatisch gebruikers worden aangemaakt, groepen, leerdoelen en kunnen ook resultaten worden teruggekoppeld naar andere systemen. Tevens is het mogelijk om eigen schermen te ontwikkelen die via de API gebruik maken van het slimme algoritme van Drillster. Zie ook de technische documentatie van de API. Voor de toepassingsmogelijkheden van de API kun je ook altijd contact opnemen met info@drillster.com.

Terug naar boven

Mag ik de Drillster API voor commerciële doeleinden gebruiken?

De API mag zeker voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor het gebruiken van specifieke functionaliteit zoals het verkopen van drills via de Drill Store, het kunnen plaatsen van gebruikers in een groep, het kunnen volgen van voortgang van gebruikers en het kunnen stellen van leerdoelen, is een licentie- of premiumaccount nodig. Daarvoor moet eerst een licentieovereenkomst met Drillster zijn afgesloten of online een Premium Account afgenomen zijn.

Terug naar boven

Wat zijn de beperkingen voor het gebruik van de API voor commerciële doeleinden?

Voor het gebruiken van specifieke functionaliteit zoals het verkopen van drills via de Drill Store, het kunnen plaatsen van gebruikers in een groep, het kunnen volgen van voortgang van gebruikers en het kunnen stellen van leerdoelen, is een licentie of premium account nodig. Daarvoor moet eerst een licentieovereenkomst met Drillster zijn afgesloten of online een premiumaccount afgenomen zijn.

Terug naar boven

Hoe kan ik van mij Drillster app een 'officiële' app maken?

Een officiële API-app is door Drillster bekeken en goed bevonden. Neem even contact op met support@drillster.com met je verzoek.

Terug naar boven

Kan ik met de API nieuwe accounts aanmaken?

Met de API kunnen ook automatisch nieuwe accounts gegenereerd worden. Zie ook de API-documentatie.

Terug naar boven

Mijn app wordt vermeld als 'experimenteel'. Wat betekent dat?

Een app die als experimenteel staat aangemerkt is niet door Drillster beoordeeld of goedgekeurd. Gebruik ervan is op eigen risico.