Accounts

Dit is een lijst met vragen over je Drillster account.

Welke accounts zijn er?

Een basisaccount is gratis en kan door iedereen op de site worden geopend. Tevens is het mogelijk dat je Drillster account voor je geopend is door je bedrijf, opleidingsinstituut, school of universiteit.

Daarnaast bestaat er een premiumaccount. Het premiumaccount biedt een groot aantal aanvullende leerfuncties en gebruikersmogelijkheden, zoals meer ongelimiteerde opslagcapaciteit, tekst-to-speech (automatisch omzetten van tekst naar spraak in negen talen), aanmaken van groepen, stellen van leerdoelen, samenstellen en afnemen van toetsen, en het verkopen van drills via de Drill Store. Je kunt je basicaccount upgraden naar een premiumaccount.

Terug naar boven

Hoe kan ik een account openen?

Een gratis basisaccount kan eenvoudig via de home page of hier worden geopend. Je kunt ook direct een account openen of inloggen via je Facebook, Google of een Microsoft account door op de home page op de bijbehorende knop te klikken.

Terug naar boven

Kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?

Je gebruikersnaam kun je veranderen onder je profiel. Open je account door rechtsboven te klikken op je naam en vervolgens naar ‘mijn profiel’ te gaan.

De gebruikersnaam is altijd een e-mailadres. Dit verander je door op dezelfde pagina een tweede e-mailadres aan het primaire e-mailadres toe te voegen. Je kunt het nieuwe e-mailadres aanwijzen als het primaire e-mailadres. Drillster zal dan alle communicatie voortaan aan dit nieuwe e-mailadres sturen.
Nadat het nieuwe e-mailadres ingesteld is als primair e-mailadres, kun je het oude e-mailadres ook verwijderen.

Terug naar boven

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je wachtwoord kun je wijzigen via 'Mijn profiel' in je account. Daarvoor moet je inloggen via www.drillster.com. Het is nog niet mogelijk om je wachtwoord te wijzigen via de mobiele app.

Als je ingelogd bent op je Drillster account via www.drillster.com, kun je het volgende doen:

• Ga via je naam rechtsboven naar 'Mijn profiel'.
  • Klik op 'Wachtwoord' (keuzemenu rechts).
  • Je kunt nu een nieuwe wachtwoord instellen. Je dient daarvoor eerst je bestaande wachtwoord in te voeren en daarna twee keer het nieuwe wachtwoord.
  • Nadat je dit opgeslagen hebt, is je nieuwe wachtwoord per direct ingesteld.

Heb je nog geen wachtwoord of ben je dat vergeten? Lees dan hieronder verder.

Terug naar boven

Hoe kan mijn wachtwoord (opnieuw) instellen?

Als je nog geen wachtwoord hebt, of je bent je wachtwoord vergeten, ga dan naar www.drillster.com:

• klik op 'Inloggen' in de rechter bovenhoek van de Drillster homepage.
  • klik vervolgens op 'Geen Wachtwoord?'
  • Je krijgt vervolgens een scherm te zien waar je het e-mailadres kunt invoeren waarmee je Drillster account is aangemaakt.
  • Drillster stuurt nu een e-mail naar het ingevoerde e-mailadres. Klik binnen 1 uur op de link in die e-mail. Je wordt dan doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
  • Vervolgens kun je met je bestaande e-mailadres/gebruikersnaam en je nieuw ingestelde wachtwoord inloggen op zowel www.drillster.com als de mobiele apps.

Terug naar boven

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Kan ik dat aanpassen?

Als je het e-mailadres wilt wijzigen waarmee je Drillster account is aangemaakt, dan dien je eerst in te loggen met je oude e-mailadres.

Klik op je naam in de rechter bovenhoek van het scherm. Vervolgens klik je op 'Mijn profiel'. Op deze pagina zie je je persoonlijke informatie en dus ook het huidige e-mailadres waarmee je account is aangemaakt. Vervolgens:

• klik op 'Voeg een e-mailadres toe' en voeg het nieuwe e-mailadres toe.
  • Voer je nieuwe e-mailadres in en klik op 'Bevestigen'.
  • klik vervolgens op 'Controleer' om het nieuwe e-mailadres te bevestigen. Drillster stuurt een e-mail naar je nieuwe e-mailadres en hierin zit een link. Klik binnen 1 uur op die link om het toevoegen van het nieuwe e-mailadres te bevestigen.
  • Nadat je nieuwe e-mailadres bevestigd is, kun je het via 'Mijn profiel' instellen als primair e-mailadres. Vanaf dat moment zul je alle e-mails van onze dienst op je nieuwe e-mailadres ontvangen.

Je kunt nu zowel met je oude als je nieuwe e-mailadres inloggen. Het wachtwoord blijft ongewijzigd.
Nadat het nieuwe e-mailadres ingesteld is als primair e-mailadres, kun je het oude e-mailadres ook verwijderen.

Terug naar boven

Kan ik ook accounts openen voor een groep gebruikers?

Met een licentie is het mogelijk om grote groepen gebruikers aan te maken voor een bedrijf, opleidingsinstituut of school. Nieuwe gebruikers onder de licentie kunnen volledig automatisch, handmatig of via de Support afdeling van Drillster worden aangemaakt.

Met een premiumaccount is het voor individuele gebruikers mogelijk om een groep tot tien gebruikers aan te maken. Als de gebruikers nog geen Drillster account hebben, worden zij uitgenodigd om deze aan te maken. Er bestaan speciale tarieven van het premiumaccount voor groepen tot 20, 30, 40, of 50 gebruikers. Deze speciale vorm van het premiumaccount is bijvoorbeeld geschikt voor remedial teachers, bijlesdocenten, kleine bedrijven of onderwijsinstellingen. Voor het afsluiten van een premiumaccount voor meer dan tien gebruikers kun je contact opnemen met info@drillster.com.

Terug naar boven

Hoelang blijft mijn account open?

De filosofie achter Drillster is dat je sneller leert en het geleerde langer onthoudt. Daarbij is het van belang dat je de te leren stof regelmatig herhaalt. Een gratis basisaccount blijft daarom onbeperkt open. Op deze manier gaat je geboekte voortgang nooit verloren. Een betaald account moeten wel worden verlengd.

Terug naar boven

Moet ik mijn Drillster account verlengen?

Een gratis basisaccount hoeft niet te worden verlengd. Op deze manier blijft je voortgang bewaard en kun je op elk moment verder waar je was gebleven. Betaalde accounts moeten wel worden verlengd. Vlak voor het einde van de abonnementsperiode krijg je van Drillster een e-mail met de oproep je abonnement te verlengen.

Terug naar boven

Ik wil mijn account opheffen. Kan dat?

Ja, als je je account wilt opheffen kun je een e-mail sturen naar support@drillster.com. Let erop om de email te versturen vanuit het e-mailadres waarop het Drillster account geregistreerd is.

Terug naar boven

Ik heb de taalkeuze ingesteld op mijn eigen taal, maar ik zie soms tekst in het Engels verschijnen. Hoe komt dat?

Wij streven erna onze site zo volledig mogelijk in verschillende talen aan te bieden. Het kan voorkomen dat delen van de site nog niet vertaald zijn. In dat geval wordt de tekst in het Engels weergegeven.

Terug naar boven

Wanneer wordt Drillster beschikbaar in mijn taal?

Drillster is momenteel beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands. Wil je Drillster in een andere taal, laat het ons weten via feedback@drillster.com.

Terug naar boven

Ik zou Drillster graag willen helpen vertalen naar een nog niet ondersteunde taal. Kan dat?

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met het vertalen van Drillster naar nieuwe talen. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op via info@drillster.com.