Business- en onderwijslicentie

Dit is een lijst met vragen over de zakelijke en onderwijslicenties.

Wat is een business- of onderwijslicentie?

Een business- of onderwijslicentie zijn vormen van gelicentieerd gebruik voor bedrijven, opleidingsinstituten, scholen en universiteiten. Met een licentie kunnen grote groepen gebruikers in een beschermde omgeving Drillster gebruiken. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van alle speciale leer- en toetsfunctionaliteiten die bij de business- of onderwijslicentie worden ondersteund.

Op onze speciale informatiepagina’s is meer te lezen over de businesslicentie of de onderwijslicentie.

Terug naar boven

Hoe sluit ik een business- of onderwijslicentie af?

Voor het afsluiten van een business- of onderwijslicentie kun je contact met ons opnemen via +31 30 755 5330 of info@drillster.com.

Terug naar boven

Hoe kan ik handmatig accounts aanmaken onder de business- of onderwijslicentie?

Deelnemers (gebruikers) kunnen handmatig of via een API-integratie aangemaakt worden. Indien grote groepen gebruikers aangemaakt moeten worden, kan Drillster dit voor u doen.

Zie ook onze speciale pagina over het aanmaken van gebruikersaccounts.

Terug naar boven

Ik heb een account via mijn bedrijf, school of opleidingsinstituut. Kan ik dan toch inloggen op de mobile Drillster app of op de publieke site?

Iedereen die een account heeft, kan de mobiele apps of de publieke site van Drillster gebruiken. Het maakt niet uit of je je account zelf hebt aangemaakt of via een bedrijf of school gekregen hebt.

Als je via je bedrijf of school altijd automatisch inlogt op Drillster, dan kan het zijn dat je eerst een wachtwoord moet aanmaken om de App of de publieke site te kunnen inloggen. Je kunt hier je wachtwoord instellen.

Terug naar boven

Ik heb een account via mijn bedrijf, school of opleidingsinstituut. Kan ik daarmee ook drills voor eigen gebruik toevoegen aan mijn repertoire?

Ja, je kunt je account ook gebruiken om drills voor eigen gebruik toe te voegen. Dit heeft geen invloed op de drills die je gebruikt voor je bedrijf, school of onderwijsinstelling.

Je bedrijf of school heeft geen inzage in de drills die je voor eigen gebruik toevoegt. Alle drills worden samen in je ‘Repertoire’ bewaard.