Drillster Support & Info

Drills beheren

U heeft een aantal mogelijkheden om uw bestaande drills te beheren:

  • Drills aan een groep toevoegen
  • Drills uit een groep verwijderen
  • Drills (definitief) verwijderen
  • Drills dupliceren
  • Drill-details wijzigen/ bewerken

Drills aan een groep toevoegen

  • Klik op 'Repertoire'
  • Drillster toont nu een overzicht van de drills die u zelf heeft gemaakt of aan uw account heeft toegevoegd. Ook de drills die zijn toegestuurd door andere gebruikers of groepsmanagers zijn zichtbaar.
  • Selecteer de drill(s) die moet(en) worden toegevoegd aan de groep.
  • Selecteer in het dropdown menu (▽) 'Voeg toe aan groep'. De drill is nu toegevoegd aan de groep.

  • Ga nu naar groepen via het menu aan de linkerkant. Selecteer de groep aan welke u de drill heeft toegevoegd. 
  • Drillster toont nu een overzicht van alle drills die toegevoegd zijn aan deze groep.
  • Alle deelnemers van de groep kunnen de drill nu zien in hun 'Repertoire' of 'Mijn Drills'.

Drills verwijderen uit een groep

  • Ga nu naar groepen via het menu aan de linkerkant. Selecteer de groep aan welke u de drill heeft toegevoegd. 
  • Drillster toont nu een overzicht van alle drills die toegevoegd zijn aan deze groep.
  • U kunt een drill verwijderen uit de groep zodat deze niet meer zichtbaar is door de drill(s) te selecteren in het overzicht. Kies daarna in het dropdown-menu (▽) de optie ‘Drills loskoppelen’.

Drills definitief verwijderen

  • Klik op 'Repertoire'
  • Drillster toont nu een overzicht van de drills die u zelf heeft gemaakt of aan uw account heeft toegevoegd. Ook de drills die zijn toegestuurd door andere gebruikers of groepsmanagers zijn zichtbaar.
  • Selecteer de drill(s) die u wilt verwijderen.
  • Selecteer in het dropdown menu (▽) 'Verwijderen'. De drill wordt nu verwijderd.
  • Let op: Dit is onomkeerbaar!

Drills dupliceren

U kunt een drill dupliceren wanneer u bijvoorbeeld een orginele drill wilt bewaren en een duplicaat wilt gebruiken voor het omzetten van tekst naar spraak.

  • Klik op 'Repertoire'
  • Drillster toont nu een overzicht van de drills die u zelf heeft gemaakt of aan uw account heeft toegevoegd. Ook de drills die zijn toegestuurd door andere gebruikers of groepsmanagers zijn zichtbaar.
  • Selecteer de drill die u wilt dupliceren.
  • Selecteer in het dropdown menu (▽) 'Dupliceren'. De drill wordt nu gedupliceerd.
  • De gedupliceerde drill vindt u terug in 'Repertoire' onder dezelfde naam met een '2'.

Drill-details wijzigen/ bewerken

Wanneer u een drill heeft gedupliceerd wilt u de informatie (details) aanpassen, zoals de naam en het drill-icoon.

  • Klik op 'Repertoire'
  • Drillster toont nu een overzicht van de drills die u zelf heeft gemaakt of aan uw account heeft toegevoegd. Ook de drills die zijn toegestuurd door andere gebruikers of groepsmanagers zijn zichtbaar.
  • Selecteer de drill waarvan u de drill-details wilt bewerken.
  • Klik nu op het 'potlood' icoon, u komt nu in de drill-editor.
  • Hier kunt u de drill-details wijzigen, zoals de naam, omschrijving en het drill-icoon.

Voorbeeld Icoon wijzigen:

  • Klik op het icoon in de linker bovenhoek.
  • Klik op 'upload er zelf een'
  • Selecteer het juiste icoon voor de drill. Optimale afmeting 256 * 256 pixels met een maximum van 512 * 512 pixels
  • N.B. Hier kunt u ook de naam en omschrijving wijzigen door erop te klikken. In de geavanceerde opties kunt u ook de cover en tags aanpassen.

 

Let op: Voor het opslaan en zichtbaar maken van wijzigingen moet een drill vrijgegeven worden.

  • Ga naar de bovenkant van de pagina.
  • Klik op 'Deze versie vrijgeven' om de drill vrij te geven.

De wijzigingen worden zichtbaar als u de drill vrijgeeft. Verder kunt u de drill publiceren in de Drillstore, doorsturen naar andere gebruikers en wanneer uw account dat toelaat, toetsen definiëren, toevoegen aan groepen, etc. wanneer uw account dat toelaat.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.
Powered by Zendesk