Drillster Support & Info

Uitgeverij BOOM publiceert DISK lesmateriaal in de Drill Store

DISK de nieuwe methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in de internationale schakelklassen. Uitgeverij Boom stelt docenten en leerlingen in staat om de woordenschat Nederlands te vergroten via Drillster. 
 
Daarvoor zijn alle woordenlijsten van de DISK lesmethode Nederlands, opgenomen in Drillster. De lijsten zijn ingedeeld in 20 aansprekende thema's verdeeld over 3 moeilijkheidsgraden (A1, A2 en B1). Naast de uitleg van woorden, worden er voorbeeldzinnen getoond waar de woorden in een context getoond worden. Leerlingen en docenten kunnen de DISK woordenlijsten gratis downloaden in de Drill Store. 
DISK.png 
Drillster is een adaptieve leertool die continu meet welke onderdelen van de lesstof al door de leerling beheerst worden en welke niet. Door slim te herhalen wordt met name aandacht besteed aan de onderdelen van de lesstof die nog niet voldoende beheerst worden. Zo wordt makkelijker geleerd en beter onthouden. 

Docenten kunnen de voortgang van leerlingen monitoren. Hiervoor kunnen zij een premium account bij Drillster afsluiten. Met dit premium account kunnen alle leerlingen van de klas in een groep worden geplaatst. De voortgang kan gevolgd worden, leerdoelen kunnen voor de leerlingen gesteld worden en toetsen kunnen worden samengesteld. Met een premium account wordt tevens een text-to-speech functionaliteit ter beschikking gesteld. Voor de DISK oefeningen van uitgeverij Boom betekent dit dat de woorden en zinnen ook uitgesproken kunnen worden. 
 
Bekijk de beschikbare DISK oefeningen in de Drill Store.
 
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk