Toegang tot de Drillster iOS App met je PIN code

Veel gebruikers hebben een Drillster account  aangemaakt via Google, Facebook, Microsoft of via het leerplatform van hun bedrijf of school. In dat geval heb je nog geen wachtwoord van je Drillster account. Toch kun je nu eenvoudig toegang krijgen tot je Drillster account op de iPhone of iPad, door gebruik te maken van een unieke PIN code.

Gebruikers die via Google, Facebook, Microsoft of de leeromgeving van hun bedrijf of school toegang hebben tot hun Drillster account, kunnen via hun profielinstellingen hun account koppelen aan de Drillster iOS App. Er wordt door Drillster een PIN code aangemaakt dat als wachtwoord gebruikt kan worden. Op die manier kunnen gebruikers die (nog) geen direct wachtwoord hebben, toch snel toegang krijgen tot hun lesstof op de gratis Drillster iPhone en iPad App.

Drillster PIN access to iOS App