Drillster Support & Info

Prestigieuze Comenius Edumedia Siegel voor Drillster

Op donderdag 20 juni heeft Drillster de prestigieuze Comenius EduMedia Siegel ontvangen voor haar adaptieve online leer- en toetsplatform. De jaarlijkse toekenning vond plaats in Berlijn en Thomas Goossens, oprichter van Drillster, nam de prestigieuze prijs in ontvangst.

Comenius Siegel 2013Jaarlijks evalueert de Gesellschaft für Pedagogik und Information de meest innovatieve multimediale educatieve toepassingen. De toepassingen worden op een groot aantal kwaliteitscriteria beoordeeld en alleen de allerbeste applicaties krijgen de Comenius Siegel toegekend. Daarbij worden zowel naar didactische, technische als multimediale aspecten gekeken. Dit jaar werd aan Drillster een Comenius EduMedia Siegel uitgereikt voor de adaptieve online leer- en toetstechnologie.

Thomas Goossens, mede-oprichter en CTO van Drillster, is verheugd over het toekennen van deze Comenius Siegel. “Het bevestigt dat Drillster een goed technisch en didactisch product ontwikkeld heeft dat zowel door haar gebruikers als door experts uit de industrie als innovatief en waardevol wordt bestempeld”, aldus Thomas Goossens tijdens de uitreiking in Berlijn.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk