Drillster Support & Info

Drillster biedt Dukers & Baelemans innovatieve oplossing voor permanente educatie

Drillster en Dukers & Baelemans bundelen hun krachten in een innovatieve oplossing voor het slim en efficiënt ontwikkelen en bijhouden van kennis. Drillster zal door Dukers & Baelemans  ingezet worden als één van de oplossingen binnen het door hen nieuw ontwikkelde Real-time PE concept in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WfT). Hierdoor kunnen financiële instellingen bewerkstelligen dat hun medewerkers het hele jaar door over de juiste vereiste kennis beschikken en zo dus compliant zijn met de WfT vereisten. Door het adaptieve karakter van de online leertool van Drillster besteden medewerkers minder tijd aan het opdoen en bijhouden van hun WfT kennis en ervaren zij leren weer als leuk. 

 
Naast het afleggen van een periodieke toets wordt binnen de Wet Financieel Toezicht van werkgevers gevraagd om aan te tonen dat medewerkers continu bijgeschoold worden zodat bestaande kennis onderhouden wordt en nieuwe kennis kan worden opgedaan. Maar hoe meet je iemands kennis als algemeen bekend is dat tot 80% van de lesstof weer vergeten wordt, als deze niet actief onderhouden wordt? Drillster heeft slimme e-learning service ontwikkeld die dit vergeten tegen gaat. Samen met de content van Dukers & Baelemans biedt dit een innovatieve oplossing voor de WfT opleidingen.
 
Drillster is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bepaalt per medewerker de optimale volgorde en frequentie van de te leren onderdelen. Zo wordt meer geleerd in minder tijd en langer onthouden. Boven kan Drillster per individuele medewerker berekenen wanneer bepaalde kennis weer vergeten dreigt te worden (leercurve). De medewerker ontvangt dan een e-mail waarmee hij eenvoudig zijn kennis weer kan bijspijkeren. Doordat Drillster continu meet wat iemand werkelijk weet, vormt de rapportage van Drillster een belangrijk element van de compliance-rapportage waarover financiële instellingen te allen tijde moeten beschikken.
 
Binnen de WfT trainingen die Dukers & Baelemans aan financiële instellingen biedt, kan Drillster als module worden opgenomen. De oefeningen (drills) zijn door Dukers & Baelemans ontwikkeld en sluiten daarmee aan op het bestaande WfT lesmateriaal. Drillster kan binnen de bestaande elektronische leeromgeving gebruikt worden en heeft daarnaast een app zodat medewerkers ook via de smart phone of de tablet kunnen leren.
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.