Drillster Support & Info

Drill Store

Drill Store

 

Wat is de Drill Store?

De Drill Store is de verzamelplaats van drills en cursussen die door andere Drillster gebruikers zijn gepubliceerd en dus beschikbaar zijn voor alle Drillster gebruikers. In de Drill Store vind je gratis en betaalde drills/ cursussen. In tekst onder de drill/cursus kun je zien of een drill/cursus gratis is of hoeveel deze kost.

Je krijgt toegang tot de Drill Store via je account, maar ook als je nog geen account bent of niet ingelogd bent, dan kun je in de Drill Store rondkijken via www.drillster.com/store.

Terug naar boven

 

Hoe zoek ik een drill of cursus?

Als je in de Drill Store bent, kun je via de zoekbalk zoeken op onderwerp. Drillster toont dan een lijst met drills/cursussen die voldoen aan je zoekresultaten.

Wil je zoeken op meerdere zoektermen tegelijkertijd? Tik dan in: zoekterm1 AND zoekterm2 AND zoekterm3. Drillster zal nu de drills/cursussen laten zien die voldoen aan alle zoektermen of trefwoorden. Gebruik het woordje AND in hoofdletters tussen de zoektermen in. 

Vervolgens kun je een drill/cursus uitproberen of deze gelijk aan je repertoire toevoegen. Alleen als een drill/cursus aan je repertoire toegevoegd is, zal het opgebouwde resultaat bewaard blijven. 

Terug naar boven

 

Hoe voeg ik een drill of cursus toe aan mijn repertoire?

Als je een drill of cursus in de Drill Store hebt gevonden kun je deze toevoegen aan je repertoire. Klik op het woord 'toevoegen', of indien je al op de drill/cursus hebt geklikt op 'aan repertoire toevoegen'. Als je de drill/cursus al hebt geopend om te oefenen, bevind je je in de uitprobeermodus. Kijk in dat geval rechts in het beeld en klik op ‘+ Aan je repertoire toevoegen’.

Terug naar boven

 

Hoe maak ik een drill/cursus beschikbaar in de Drill Store? 

Een drill/cursus kun je gratis of tegen betaling beschikbaar stellen in de Drill Store. Dit noemen we publiceren. Als je je drill/cursus gratis wilt publiceren in de Drill Store, dan ga je naar 'Repertoire' en selecteer je de drill(s)/cursus(sen) die je wilt publiceren. Dat kan door de check box in de rechter bovenhoek van de drill(s)/cursus(sen) die je wilt publiceren aan te vinken.

Vervolgens klik je bij 'Acties' op 'Publiceer'. 

Screenshot_2019-07-09_at_10.06.29.png

Je kunt alleen drills/cursussen publiceren waarvan je zelf de auteur bent. Als je geen bedrijf, uitgever of onderwijsinstelling bent, dan kun je de drills/cursussen publiceren onder de 'Creative Commons' licentie. Indien je als bedrijf, uitgever of onderwijsinstelling een Drillster licentieaccount hebt, kun je de drills/cursussen onder het copyright logo van je organisatie publiceren. 

Iedereen met een gratis of premiumaccount kan drills/cursussen publiceren via de Drill Store. Indien je drills/cursussen tegen betaling wilt aanbieden, dan kan dat alleen als je een premiumaccount of business licentie hebt. 

Terug naar boven

 

Kan ik een drill/cursus eerst uitproberen voor dat ik deze aan mijn repertoire toevoeg?

Ja. Klik onder de drill/cursus die je wilt uitproberen op 'proberen'. Je kunt de drill/cursus nu in de uitprobeermodus maken. Let op: In de uitprobeermodus wordt maar een klein gedeelte van de beschikbare vragen gesteld, en wordt je voortgang door Drillster niet onthouden. Wil je aan de slag met deze drill/cursus, voeg deze dan toe aan je repertoire.

Terug naar boven 

 

Hoe herken ik de moeilijkheidsgraad van een drill?

De moeilijkheidsgraad is te herkennen aan het gekleurde balkje dat wordt weergegeven in de drill informatie. In deze regel (weergegeven in grijs kleurige letters) vind je ook het aantal abonnees. Hoe moeilijker de drill, des te roder het balkje wordt.

Het balkje wordt aangepast door het algoritme van Drillster. Wanneer er weinig fouten worden gemaakt in drills, worden deze als makkelijker ingeschat. 

Terug naar boven

 

Wie verkopen de drills/cursussen in de Drill Store?

Drills/cursussen worden via Drillster te koop aangeboden in de Drill Store door auteurs die in het bezit zijn van de auteursrechten van de lesstof. Een auteur kan een individuele gebruiker, bedrijf, school of uitgeverij zijn. Ook jij kunt je eigen gemaakte drills/cursussen te koop aanbieden in de Drill Store. 

Als je op een drill/cursussen hebt geklikt kun je onder de naam van de drill/cursus zien wie de auteur van je drill/cursus is.

Terug naar boven

 

Kan ik een drill kopen?

Ja, elke gebruiker van Drillster kan drills/cursussen kopen in de Drill Store.

Terug naar boven

 

Kan ik een zelfgemaakte drill/cursus te koop aanbieden in de Drill Store?

Elke gebruiker kan drills/cursussen in de Drill Store als gratis content publiceren. Om drills/cursussen te verkopen heb je een premium- of licentie account nodig. Neem contact met ons op via sales@drillster.com voor meer informatie.

Terug naar boven

 

Hoeveel verdien ik met het verkopen van drills/cursussen?

Voor het verkopen van drills of cursussen met een premiumaccount is een revenue share van toepassing van 75% voor de auteur en 25% voor Drillster.

Terug naar boven

 

Hoe betaal ik voor een drill/cursus?

Betaalde drills/cursussen kunnen worden afgerekend doormiddel van een PayPal-account. PayPal ondersteunt verschillende betaalmethoden zoals bankoverschrijvingen, iDeal, creditcards en eenmalige incasso’s. In de toekomst worden meer betalingsmogelijkheden toegevoegd.

Terug naar boven

 

Ik wil een drill/cursus afrekenen via PayPal, maar ik heb geen creditcard. Wat nu?

Het is ook mogelijk om een PayPal-account te openen via iDeal. 

Terug naar boven

 

Tellen mijn gekochte drills/cursussen ook mee voor mijn opslaglimiet?

Nee, gekochte drills/cursussen tellen niet meer voor het opslaglimiet.

Terug naar boven

 

Kan ik gekochte drills/cursussen delen met anderen?

Nee, gekochte drills/cursussen kun je niet delen met andere gebruikers van Drillster.

Terug naar boven

 

Kan ik een gekochte drill/cursus wijzigen?

Nee, gekochte drills of curcussen kunnen niet worden bewerkt. Dit maakt het mogelijk dat de auteur een hoge kwaliteit van de drill/cursus kan garanderen.

Terug naar boven

 

Kan ik een gekochte drill/cursus verwijderen?

Ja, je kunt een gekochte drill of cursus verwijderen. Let op: de drill gaat definitief verloren. Het aankoopbedrag wordt niet teruggestort en bij het opnieuw downloaden van de drill/curus, moet deze opnieuw worden aangeschaft.

Terug naar boven

 

Kan ik spiekbrieven printen voor de drills/cursus die ik heb gekocht?

Ja, net als bij elke andere drill/cursus is het ook bij gekochte drills/cursussen mogelijk een spiekbrief te genereren en te printen.

Terug naar boven

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.