Widgets

Dit is een lijst met vragen over het gebruik van Drillster-widgets op andere sites.

• Kan ik een Drillster widget toevoegen aan mijn eigen website?
  • Kan ik een Drillster-widget toevoegen aan mijn WordPress-website?

Kan ik een Drillster widget toevoegen aan mijn eigen website?

Ja, ga naar ‘Repertoire’ en zoek de drill die je op je eigen website wilt plaatsen. Open de drill door op de naam van de drill te klikken. Kies boven de drill de optie ‘Drill-details’. Klik op de drie blauwe puntjes en kies de optie 'Delen'. Er verschijnt een QR-code, een link en een embed-code. Voeg de embed-code toe aan je bestaande website en de drill zal op je eigen website weer worden gegeven. Zie ook het artikel over het gebruik van widgets.

Terug naar boven

Kan ik een Drillster-widget toevoegen aan mijn WordPress-website?

Ja, het embedden van een Drillster-widget in WordPress werkt net even anders als het direct embedden van de HTML. Zie hiervoor het artikel over het gebruik van Drillster-widgets met WordPress.