Bestaande integraties

Dit is een vraag over bestaande technische integraties tussen Drillster en systemen van derde partijen.

Heeft Drillster standaard koppelingen met andere programma’s?

Ja, Drillster heeft standaard integraties met onder andere Sharepoint LMS, Moodle, Teletoets (Andriessen), EducatieNET, Nieuwslezer (Knowble) en Wintoets. Neem contact op met support@drillster.com als je meer informatie wenst over de API mogelijkheden of als je een API koppeling wilt ontwikkelen met je eigen platform.