Premiumaccount

Dit is een lijst met vragen over het Drillster premiumaccount.

Wat is het voordeel van een premiumaccount?

Met je premiumaccount heb je een aantal belangrijke leerfuncties tot je beschikking waarmee het leren en onthouden nog gemakkelijker en beter gaat. Zo kun je tekst omzetten naar spraak (in negen talen), toetsen samenstellen en afnemen, en kun je leerdoelen voor jezelf of voor deelnemers in een groep definiëren.

Tevens is het mogelijk om een groep van externe deelnemers te maken en oefeningen en toetsen in deze groep te plaatsen. Ook kun je zo de vorderingen van de groep te volgen. Met een premiumaccount heb je onbeperkte opslagcapaciteit en kun je drills of cursussen verkopen in de Drill Store en zo dus geld verdienen met het lesmateriaal dat je gemaakt hebt. Zie ook onze pagina over het premiumaccount.

Terug naar boven

Ik heb een basisaccount, kan ik deze upgraden naar een premiumaccount?

Ja, log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van je basisaccount. Ga naar ‘Mijn Profiel’, door rechtsboven in beeld op je naam te klikken. Achter ‘Account-type’ vind je de blauwe knop ‘Upgrade naar Premium’. Kies deze en volg de instructies.

Terug naar boven

Wat kost een premiumaccount?

Er zijn twee betalingsmogelijkheden voor een premiumaccount. Je kunt per maand of per jaar betalen. Een premiumacount kost € 5,95 per maand. Betaal je voor een heel jaar, dan kost een premiumaccount slechts € 59,50. Je krijgt dan twee maanden gratis.

Terug naar boven

Ik wil de resultaten van mijn gebruikers inzien, kan dat met een premiumaccount?

Het kunnen inzien van resultaten van de gebruikers van een door jou gemaakte groep is één van de vele slimme leerfuncties van het premiumaccount.

Terug naar boven

Hoe betaal ik mijn premiumaccount?

Een upgrade naar een premiumaccount kan betaald worden via PayPal. PayPal ondersteunt verschillende betaalmethoden zoals bankoverschrijvingen, iDeal, creditcards en eenmalige incasso’s.

Terug naar boven

Wat is de opzegtermijn van mijn premiumaccount?

Als je een maandabonnement hebt, kun je maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement wordt niet automatisch verlengd.

Terug naar boven

Wat gebeurt er met mijn premiumaccount als ik mijn abonnement niet verleng?

Een premiumaccount dat niet wordt verlengd, wordt automatisch omgezet in een gratis basisaccount. Functies die alleen toegankelijk zijn voor het premiumaccount zullen dan niet meer beschikbaar zijn.

Ook wordt de opslaglimiet voor een basisaccount weer toegepast. Dit kan inhouden dat niet alle drills in het repertoire meer toegankelijk zijn. De data wordt echter niet weggegooid.