Toetsrapportages

Het inzien van de resultaten van uw toetsen kan op verschillende manieren, snel via het dashboard of in meer detail on screen, waar ook de resultaten te downloaden zijn.

Dashboard

Om snel een indruk te krijgen gebruikt u het dashboard. U vindt hier een totaaloverzicht van het totaal aantal deelnemers, groepen, drills en toetsen.

U kunt een selectie maken van een groep, drill of toets via de drop down-menu's (▽) in de detail-selectie om inzicht te krijgen in de proficiency of test score en de participatie graad. Deze resultaten zijn ook te downloaden (≡) om bijvoorbeeld in een presentatie te voegen.

On screen & Download

De resultaten van een toets zijn per deelnemer in te zien op het scherm (on screen) en deze zijn tevens te downloaden.

Om Toetsdefenities in te zien:

• Ga naar 'Mijn content' en filter op 'tests'

Om de resultaten van de toetsen te zien:

• Ga naar 'groepen' en klik op 'toets'
  • Selecteer de toets waar u de resultaten van in wilt zien.
  • Ga naar de tab 'Resultaten'
  • Klik op het 'refresh' symbool om de laatste stand van zaken te zien op uw scherm.
  • Of klik op 'download' symbool. De resultaten worden gedownload in een .csv/excel bestand.