Cursus maken

Het is mogelijk om meerdere drills toe te voegen aan een cursus. Je hebt de juiste gebruikersrechten hebben om dit te kunnen doen.

Maak een cursus

• Klik op 'Mijn cursussen' in het menu aan de linkerkant. U komt nu terecht in het overzicht van alle cursussen.

• Klik op het oranje '+' symbool om een nieuwe cursus toe te voegen.
  • Vul de gegevens in:
    • Naam van de cursus
    • Beschrijving van de cursus
  • Klik op de button 'Maak aan'
  • De cursus is nu aangemaakt en verschijnt in het overzicht van 'Mijn cursussen'.

Wanneer je in het overzicht 'Mijn cursussen' op de cursus klikt die je net hebt aangemaakt kun je nog details toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een passende afbeelding toevoegen die herkenbaar is voor alle cursisten. Tevens kunt u hier met de zoekfunctie drills toevoegen die bij de cursus horen.

Toevoegen van drills aan de cursus

• Ga naar 'Repertoire'.
  • Selecteer de drills die je wilt toevoegen aan de cursus. Let op: Desbetreffende drill(s) moeten vrijgegeven zijn.
  • Wanneer je drills in een bepaalde volgorde wilt toevoegen aan de cursus, doe dit dan één voor één:
    • Ga naar de drill die u wilt toevoegen en selecteer deze.
    • Klik op het drop down-menu () aan de bovenkant van het overzicht.
    • Selecteer de optie 'Voeg toe aan cursus'.
    • Herhaal deze stappen in de volgorde waarin de drills getoond moeten worden.