Drillster Support & Info

The Courseware Company biedt adaptief leren met Drillster

The Courseware Company biedt haar klanten learning management oplossingen waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van de internationaal bekende systemen van NetDimensions en Totara. De educatieve technologie van Drillster is door The Courseware Company geïntegreerd in deze systemen waardoor klanten eenvoudig adaptieve lessen of toetsen kunnen toevoegen aan hun learning programma’s.  
 
Drillster is aanbieder van innovatieve technologie om lesstof sneller te leren en beter te onthouden. Drillster heeft een slim herhaalmechanisme waardoor automatisch de nadruk gelegd wordt op het herhalen van lesstof die de cursist nog niet goed beheerst. Directe feedback vergroot daarbij sterk het leereffect.
 
Kennis zakt weg als deze niet onderhouden wordt. Drillster houdt bij hoe snel de kennis wegzakt op basis van wetenschappelijk onderzoek. De cursist ontvangt cursist een bericht net voordat deze belangrijke kennis dreigt te vergeten. De afgenomen kennis kan vervolgens weer efficiënt bijgespijkerd worden en de cursist blijft zo aantoonbaar competent.
Courseware.png 
Klanten van The Courseware Company kunnen de adaptieve leer- en toetsfunctionaliteit van Drillster binnen hun LMS snel en eenvoudig toevoegen aan hun bestaande of nieuwe opleidingstrajecten. De integratie met zowel het Totara als het NetDimensions platform zorgt ervoor dat cursisten vanuit het LMS automatisch en onzichtbaar geregistreerd en ingelogd worden in Drillster. Zij kunnen hun adaptieve oefeningen en toetsen starten, afronden en weer vervolgen in de voor hen vertrouwde leeromgeving.
 
Cursisten en managers kunnen hun voortgang volgen in de LMS omgeving. Geaggregeerde rapportage is beschikbaar voor managers. Gepersonaliseerde notificaties vanuit Drillster worden via Totara en NetDimensions aan de cursisten verstuurd. Elke cursist kan de drills en toetsen zowel via het LMS als via de mobiele Drillster apps gebruiken. 
 
De integratie die The Courseware Company heeft gemaakt tussen Drillster en het NetDimensions LMS gaat nog een stap verder. Vanaf begin 2016 worden de (teruglopende) scores uit Drillster automatisch gesynchroniseerd met de cursistgegevens binnen NetDimensions. Vallen één of meerdere scores onder een bepaald compliance minimum dan krijgt de gebruiker een waarschuwing. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Textor van The Courseware Company of Marco van Sterkenburg van Drillster. 
 
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.