Drillster Support & Info

SUSA realiseert hogere slagingspercentages met Drillster

SUSA is de studenten uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in flexibele bijbanen voor HBO- en WO-studenten. Veel van deze studenten werken als klantcontact medewerker bij financiële instellingen en moeten dus gecertificeerd zijn volgens de Wet Financieel Toezicht (WfT). Sinds de uitzendkrachten van SUSA hun WfT examen voorbereiden met de online WfT trainingen van Dukers & Baelemans en Drillster, worden hogere slagingspercentages gerealiseerd. 
 
SUSA selecteerde de WfT trainingen van Dukers&Baelemans en Drillster vanwege de vrijheid die het studenten biedt bij het leren. De klantcontact medewerker die SUSA uitzendt naar financiële dienstverleners, moeten niet alleen een Wft-diploma halen, de opgedane kennis moet vervolgens ook actueel gehouden worden vanwege de periodieke toets. Zo blijft elke uitzendkracht gegarandeerd op de hoogte van veranderende regelgeving en procedures. 
 
Arnoud Schmitz, business development manager van Drillster, legt uit: “De Wft-toets is niet alleen een wettelijke verplichting, maar biedt daadwerkelijk voordelen in het klantcontact. Met de opgedane kennis kunnen contactcentermedewerkers vragen van klanten beter en sneller beantwoorden. De productiviteit stijgt en medewerkers voelen zich zelfverzekerder met deze parate kennis. Daarnaast is het certificaat ook een waardevolle aanvulling op cv’s en functieprofielen.”
 
Recentelijk heeft minister Dijsselbloem een voorstel gedaan om de termijn waarbinnen de WfT diploma’s gehaald moeten worden, te verlengen tot 31 december 2016. Schmitz vervolgt: “Een struikelblok bij het behalen van de certificering is echter de grote hoeveelheid stof. Daarnaast is het tamelijk droge materie; het leest niet makkelijk weg. Om dit een stuk leuker en levendiger te maken, heeft Drillster samen met Dukers & Baelemans een online leerprogramma ontwikkeld”.
 
Het voordeel van online leren
Met e-learning is het mogelijk flexibel en snel een gekwalificeerde Wft-opleiding te volgen. Leren in een digitale leeromgeving verhoogt de slagingskans significant, mits het studieadvies wordt gevolgd. “Samen met Dukers & Baelemans, expert in financiële opleidingen, behalen wij met onze opleidingsmethoden een slagingspercentage dat ver boven het marktgemiddelde ligt.” Ook SUSA zag het slagingspercentage van haar uitzendkrachten omhoog gaan nadat overgestapt werd op de WfT opleidingen van Dukers & Baelemans. 
 
Het leerproces wordt inzichtelijk gemaakt met online scores van medewerkers en teams. Hierdoor is het mogelijk zwakke plekken op te sporen zodat eventuele klassikale vervolgtrainingen heel gericht ingezet kunnen worden. Schmitz licht toe: “Met de intelligente e-learning tool van Drillster leer je de lesstof door vragen te beantwoorden op je pc, tablet of smartphone. Het is een effectief en efficiënt leerproces omdat de tool automatisch de nadruk legt op de onderdelen van de lesstof die een cursist nog niet voldoende beheerst. 
 
De kennis wordt ook geborgd doordat de tool meldt hoe de kennis na verloop van tijd terugloopt. Vlak voordat de stof weg dreigt te zakken, ververst Drillster de kennis door opnieuw vragen over het desbetreffende onderwerp te stellen. Het is hierdoor mogelijk om 10% hogere studieresultaten te behalen in 40% minder tijd, vergeleken met traditionele leermethoden.”
 
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.