Drillster Support & Info

ESSENTRICS Workout zet Drillster in voor docenten opleiding

ESSENTRICS zet Drillster in voor haar docentenopleiding waarmee ESSENTRICS-docenten worden voorbereid op het geven van de ESSENTRICS workouts.
 
ESSENTRICS is een toegankelijke en effectieve full body workout voor slankere spieren, meer kracht, souplesse en energie. Vloeiende dynamische stretches verlengen en versterken de spieren tegelijkertijd. ESSENTRICS is in Canada ontwikkeld door een voormalig balletdanseres in samenwerking met fysiotherapeuten en medisch specialisten. 
Essentric.png
De ESSENTRICS-docentenopleiding is vormgegeven als thuisstudie. Om op de juiste en effectieve manier les te geven is het belangrijk dat ESSENTRICS-docenten weten wat het doel is van de oefeningen en de effecten zijn op het lichaam. Daarom moeten ze ook voldoende kennis van de anatomie hebben. 
 
Om de sporttrainers goed voor te bereiden op hun examens en ervoor te zorgen dat ze de kennis uit de opleiding paraat hebben tijdens de les zet ESSENTRICS Drillster in. “Met de online tool van Drillster, die we helemaal hebben aangepast aan onze wensen, kunnen docenten oefenen en leren op de momenten dat het hun uitkomt. Vernieuwend en praktisch, dat past ook bij ons.” aldus Daniëlle de Wildt van ESSENTRICS Europe.
 
Voor meer informatie zie www.essentrics.nl .
 
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.