Drillster App in de Edmodo Store

Meer dan 44 miljoen docenten, studenten en hun ouders maken dagelijks gebruik van Edmodo voor het maken, delen en gebruiken van studiemateriaal. De Drillster app is nu ook beschikbaar in de Edmodo Store.

Docenten kunnen een premium account aanschaffen en direct Drillster accounts aanmaken voor alle leerlingen in een klas. De docent kan vanuit de Drill Store direct kant-en-klaar lesmateriaal aan de studenten in de groep distribueren. De resultaten en voortgang kan gevolgd worden, leerdoelen kunnen gesteld worden en diverse toetsen kunnen gedefinieerd worden.

Daarnaast kunnen docenten via Drillster eenvoudig eigen oefeningen maken of uploaden. Deze kunnen ze delen met hun studenten of collega's. De Drill Store biedt bovendien de mogelijkheid om adaptieve oefeningen te publiceren of te verkopen.

Edmodo gebruikers konden al langere tijd een gratis account aanmaken via www.drillster.com. Door een enkele druk op de knop kunnen Edmodo gebruikers een gratis Drillster account aanmaken of opnieuw inloggen bij Drillster via hun Edmodo accout. Dit blijft ongewijzigd. De Drillster App die nu beschikbaar is in de Edmodo Store stelt docenten in staat om Drillster nu in de klas te gebruiken en direct drills (adaptieve oefeningen) te distribueren aan de studenten in een groep en hun voortgang te volgen.

Voor meer informatie over de Drillster Edmodo App kan contact op worden genomen met Drillster.