Drillster Support & Info

Drillster nu beschikbaar in Van Dijk's readerapp

Van Dijk Educatie heeft voor digitaal lesmateriaal een intuïtieve readerapp ontwikkeld die een koppeling kan maken met het adaptieve leerprogramma Drillster. Hiermee kunnen oefeningen integraal worden opgenomen in digitale lesboeken.
 
 
In de readerapp is het mogelijk om in het digitale lesboek per paragraaf of per hoofdstuk een link te plaatsen naar een ‘drill’, een adaptieve les of toets van Drillster. Via deze link komt de leerling direct bij de oefening. Na het maken van de oefening kan eenvoudig weer worden teruggegaan naar het digitale lesboek.
 
Drillster maakt gepersonaliseerd leren mogelijk doordat de volgorde en frequentie van de te leren elementen worden aangepast aan de werkelijke leerbehoefte van de leerling. In 2013 is uit onderzoek gebleken dat deze adaptieve manier van leren leidt tot 10% hogere studieresultaten in 40% minder studietijd. Drillster kan zowel op het web als via de readerapp gebruikt worden.
 
De readerapp van Van Dijk Educatie helpt uitgevers bij het digitaliseren van hun lesmateriaal. Boeken, notitieschrift en bronnen op het Internet kunnen eenvoudig worden gecombineerd. Leerlingen kunnen markeren, samenvattingen maken en notities maken die gedeeld kunnen worden om het leerproces te ondersteunen. Voor uitgevers van digitaal lesmateriaal is de koppeling met Drillster een belangrijke didactische aanvulling.
 
Wilt u meer informatie hebben over de readerapp van Van Dijk Educatie? Neem dan contact met ons op via support4learning@vandijk.nl of telefonisch via 06 2000 72 50.
 
 
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.