Drillster workshop op Moodlemoot 2014

Op donderdag 12 juni wordt  de 2014 editie van de Nederlandse Moodlemoot georganiseerd, de jaarlijkse bijeenkomst waar kennis over Moodle wordt gedeeld. Moodlemoot wordt georganiseerd door Ned-Moove, de Nederlandse Moodlevereniging.

Dit jaar staan diverse veelbesproken, actuele onderwerpen op het programma zoals gamification, social learning. Drillster zal een workshop geven over het maken van adaptieve oefeningen en toetsen en laten zien hoe deze oefeningen binnen Moodle gebruikt kan worden.

Drillster heeft een plug-in ontwikkeld waarmee organisaties die Moodle gebruiken adaptieve oefeningen en toetsen kunnen opnemen als Moodle activiteit. Gebruikers worden automatisch ingelogd op deze oefeningen. Tijdens de workshop zullen de deelnemers meegenomen worden in het maken van deze oefeningen en het aanmaken van een ­adaptieve drill of toets­ in Moodle.