Drillster Support & Info

Kennisborging eenvoudig internationaal te implementeren

Internationaal opererende organisaties hebben vaak grote moeite om educatieve technologie op internationale schaal in te zetten. E-Learning diensten zijn vaak beperkt qua talen die ondersteund worden, hebben vaak slechte performance aan de andere kant van de wereld of hebben beperkte ondersteuning in andere regio’s.  Drillster stelt deze internationale bedrijven wel in staat om de tool internationaal in te zetten.

Interactieve oefeningen en adaptieve toetsen kunnen embed worden in bestaande digitale leeromgevingen  met behulp van de Drillster widget. Deze widget biedt alle functionaliteit die een cursist nodig heeft om kennis te ontwikkelen en te onderhouden.

De content in de widget ondersteunt alle talen en alle taaltekens, inclusief talen als Chinees, Japans, Arabisch, Cyrillisch of Hebreeuws. De instructies in de widget zijn momenteel beschikbaar in vijf talen (Engels, Frans, Spaans, Duits en Nederlands). Meer talen zijn op aanvraag eenvoudig toe te voegen.

Het gebruik van Drillster als stand-alone leerplatform en het gebruik van de iOS en Android Apps maken een snelle roll-out mogelijk. Geen technische implementatie is nodig voor het gebruiken van deze cloud dienst. Drillster ondersteunt ook persoonlijke leerpagina’s die aangepast worden naar de look & feel en de taal van lokale kantoren.

Is uw organisatie internationaal actief en zoekt u een slimme tool om kennis te ontwikkelen, te onderhouden of te testen? We spreken graag met u

internationaal kennis borgen

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk