Drillster Support & Info

KPN zet Drillster in voor ontwikkelen met aantoonbaar resultaat

In het traject Management Essentials van de KPN Academy worden alle leidinggevenden bij KPN opgeleid in een mix van e-learning, training en coaching op de werkplek. Daarbij wordt voor het ontwikkelen van kennis Drillster ingezet en voor het ontwikkelen van de competenties wordt gewerkt met Drillster partners Gooiconsult en VDS. Het leertraject wordt voortdurend afgestemd op de individuele ontwikkelbehoefte van de KPN medewerkers en uit meetingen blijkt dat de mix van e-learning, training en coaching meetbaar betere resultaten levert. 

Het Management Essentials programma start met een intake waarin met de trainer wordt gekeken naar wat de medewerker moet leren en wat de meest efficiënte weg is van A naar B. het e-learning deel van het ontwikkeltraject bestaat uit kennis die via 'skill drills' worden aangeboden. 'Skill drills' zijn adaptieve oefeningen die via Drillster worden aangeboden. Daarnaast zijn er webcam oefeningen die via Traintool aangeboden worden.

Via een business impact scan meet KPN de performance van de managers aan het begin en het einde van het leertraject. Naast een toename van de kennis en competentie blijkt ook de leertevredenheid van de deelnemers hoog te zijn. Tijdens het e-Learning Event 2013 heeft Arco Quist van de KPN Academy een reference case gepresenteerd over het KPN Management Essentials programma. Klik hier voor meer informatie over de resultaten van dit interessante opleidingstraject. 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.