Drillster op MoodleMoot

Op 30 mei gaf Drillster een presentatie tijdens de Moodlemoot 2012, de jaarlijkse bijeenkomst van Nederlandse Moodle gebruikers. Moodle is een open source elektronische leeromgeving. Het wordt gebruikt door ongeveer 60 miljoen gebruikers in meer dan 65.000 bedrijven en scholen in 216 landen. Drillster heeft een plug-in ontwikkeld voor Moodle gebruikers en tijdens de MoodleMoot 2012 werd deze integratie tussen Moodle en Drillster verder toegelicht.

Zowel scholen als bedrijven die Drillster gebruiken voor het managen van leerprocessen kwamen bijeen in Amsterdam voor de Nederlandse MoodleMoot. Tijdens diverse presentaties en workshops konden de meer dan 100 aanwezigen ervaringen uitwisselen over het gebruik van Moodle. Door de plug in die Drillster nu beschikbaar stelt voor Moodle gebruikers kunnen scholen en bedrijven die Moodle gebruiken nu eenvoudig adaptief leren aan de leermogelijkheden binnen Moodle toevoegen.

Functies die ondersteund worden door de plug in zijn onder andere het kunnen presenteren van een drill op elke willekeurige plaats binnen Moodle en het automatisch inloggen bij Drillster als een gebruiker al is ingelogd op Moodle. Drillster plant voor later dit jaar nog wat aanvullende functionaliteiten voor de Moodle plug-in. Voor meer informatie: support@drillster.com.