Drillster Support & Info

Heb je de nieuwe Drillster website al gezien?

Heb je de nieuwe Drillster website al gezien? Log nu in op je Drillster account en ontdek de nieuwe look & feel. De nieuwe applicatie splitst de Leer, Teach en Beheer functies en biedt een persoonlijk dashboard voor de lerende en een organisatie dashboard voor het beheren en monitoren van training programma’s en groepen.

 

LEREN

Een persoonlijk dashboard toont een overzicht van al je drills, toetsen, leerdoelen en notificaties. Zo heb je altijd inzage in je taken en toegang tot de drills waar je op dit moment aan werkt.

  

LESGEVEN

De Teach sectie maakt het onderwijskundigen en docenten makkelijker om drills te maken of aan te passen. Alle content gerelateerde functies komen samen in dit onderdeel van de nieuwe Drillster applicatie.

 

 

BEHEREN

Gebruikers met een premium account of een business licentie kunnen drills, toetsen en deelnemers aan groepen toevoegen en leerdoelen stellen. Een geheel nieuw dashboard biedt een bron aan managementinformatie over de voortgang en resultaten.

Administrators, managers of docenten hebben inzage in de resultaten van hun teams. Hoeveel % van het team heeft de leerdoelen al behaald, wat is de hoogst behaalde en actuele beheersing van een bepaalde drill of cursus en hoeveel tijd heeft de groep er gemiddeld aan besteed. 

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.