Beheer groepen

Wat is een groep?

Een groep is een aantal gebruikers die gezamenlijk een oefening, cursus, training of opleiding volgen. Door individuele gebruikers samen te brengen in een groep wordt het eenvoudig om drills of toetsen te distribueren in de groep, om leerdoelen voor de groep te stellen en om de voortgang van de groep te volgen.

______________________________________________________________________________________

Een groep aanmaken

• Klik in de sidebar op ‘groepen’
  • Klik op het ‘+’ symbool
  • Geef de groep een ‘groepsnaam’ en ‘omschrijving’
  • Klik op de button ‘maak aan’
  • De groep staat nu in het overzicht op het dashboard.

______________________________________________________________________________________

Toevoegen van gebruikers aan groep

• Klik hier om deelnemers toe te voegen aan een groep. << DIRECT LINK >>
  • Klik hier om medewerkers toe te voegen aan een groep <<DIRECT LINK>>

______________________________________________________________________________________

Verwijderen groep

• Klik in de sidebar op ‘groepen’
  • Selecteer de betreffende groep in het groepsoverzicht.
  • Selecteer ‘acties’ en ‘verwijderen’ in het dropdown menu(▽).
  • De groep is nu verwijderd.
  • LET OP: Het verwijderen van een groep kan niet worden teruggedraaid!

______________________________________________________________________________________

FAQ

Bekijk de Frequently Asked Questions als je meer wilt weten over het beheren van een groep.