Beheer groepen

Wat is een groep?

Een groep is een aantal gebruikers die gezamenlijk een oefening, cursus, training of opleiding volgen. Door individuele gebruikers samen te brengen in een groep wordt het eenvoudig om drills of toetsen te distribueren in de groep, om leerdoelen voor de groep te stellen en om de voortgang van de groep te volgen.

______________________________________________________________________________________

Een groep aanmaken

• Klik in de sidebar op ‘groepen’
  • Klik op het ‘+’ symbool
  • Geef de groep een ‘groepsnaam’ en ‘omschrijving’
  • Klik op de button ‘maak aan’
  • De groep staat nu in het overzicht bij groepen.

______________________________________________________________________________________

Toevoegen van gebruikers aan groep

• Klik hier om deelnemers toe te voegen aan een groep.
  • Klik hier om medewerkers toe te voegen aan een groep.

______________________________________________________________________________________

Verwijderen groep

• Klik in de sidebar op ‘groepen’
  • Selecteer de betreffende groepen in het groepsoverzicht.
  • Selecteer ‘acties’ en ‘verwijderen’ in het dropdown menu(▽).
  • De groep is nu verwijderd.
  • Wil je maar 1 groep verwijderen dan kan je ook de 3 blauwe puntjes gebruiken.
  • LET OP: Het verwijderen van een groep kan niet worden teruggedraaid!

Verwijderen van deelnemers van een groep.

Je kan deelnemers verwijderen uit een groep. Het gebruikersaccount van de deelnemer wordt niet verwijderd.

• Klik op "deelnemers" in de groep.
  • Selecteer de deelnemer(s) die je wil verwijderen.
  • Klik op "verwijderen uit groep".

Onkoppel managers van een groep

• Klik op "managers" in het menu.
  • Selecteer de manager die je wilt verwijderen.
  • Klik op "Intrekken" om de manager te ontkoppelen.
  • Drillster ontkoppelt nu het account van de groep als manager.
  • Het account van de manager is niet verwijderd, maar is alleen van de groep ontkoppeld.

______________________________________________________________________________________

FAQ

Bekijk de Frequently Asked Questions als je meer wilt weten over het beheren van een groep.