Uitnodiging: Drillster webinar voor taaldocenten - 19 januari 2017

Op donderdag 19 januari 2017 organiseert Drillster in samenwerking met Van Dijk Eduatie een webinar voor taaldocenten. Schrijf je nu in voor dit gratis webinar en leer hoe je met Drillster adaptieve taaloefeningen kunt samenstellen voor onder andere vocabulaire, grammatica, spelling, tekstbegrip, schrijf- of luistervaardigheid.

Hoe kun je adaptieve oefeningen maken die de het leren van een taal vergemakkelijken? Drillster is het adaptieve leerplatform met een bewezen algoritme dat leidt tot effectiever leren en beter onthouden. Drillster is hierdoor bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen en onderhouden van taalkennis.

Tijdens het webinar ''Adaptieve taaloefeningen maken met Drillster'" zullen de volgende onderwerpen behandeld worden:
• wat is Drillster?
• kant-en-klare taaloefeningen in de drill store vinden
• zelf taaldrills maken
• oefeningen delen met de andere docenten of leerlingen
• voortgang en resultaten volgen

Via elke PC, laptop of tablet kun je inbellen op dit webinar en zien hoe deze oefeningen gemaakt kunnen worden. Het webinar duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medewerkers van Drillster.

Drillster Webinar voor Taaldocenten

Donderdag 19 januari 2017

Aanvang 15:30 uuur

Duur: 30 - 45 minuten

Klik hier om je nu in te schrijven.