Drillster Support & Info

Drillster introduceert het Certified by Drillster programma

Drillster introduceert het Certified by Drillster programma voor onderwijskundigen. Deelnemers aan dit programma worden expert in het ontwerpen van adaptieve oefeningen waarmee leerdoelen gerealiseerd en overtroffen kunnen worden. 

De drill heeft zich ontwikkeld tot het toonaangevende leerobject voor het ontwikkelen, borgen en onderhouden van kennis. Technologie maakt het leren makkelijker en zorgt voor kennisretentie. Even belangrijk, zo niet belangrijker, is de kwaliteit van het onderwijskundig ontwerp van de drill. Het is allesbepalend voor het succes van het trainingsprogramma.

De afgelopen jaren hebben honderden auteurs drills ontworpen voor verschillende organisaties, onderwerpen en doelgroepen. De ervaring van al deze onderwijskundigen, inhoudsdeskundigen en trainers heeft ons in staat gesteld om de kunst van het drill design naar een hoger niveau te brengen. Deze kennis en kunde van het instructional drill design wordt nu samengebracht in het Certified by Drillster programma.

Een jaarlijkse masterclass zal opleiders in staat stellen om hun kennis en kunde op het gebied van drill design te ontwikkelen en te onderhouden. Doel van het Certified by Drillster programma is om onderwijskundigen van tools te voorzien die hen in staat stellen om kwalitatief hoogwaardige adaptieve oefeningen te maken en het instructional drill design naar een hoger niveau te tillen.

Na het Certified by Drillster programma te hebben afgerond, zul je in staat zijn om:

  • Drills te ontwikkelen voor zowel initiële als permanente trainingsprogramma’s
  • Drills te ontwikkelen en te impementeren voor blended trainingsprogramma’s
  • Drills te ontwikkelen voor permanente educatie / levenslang leren

De deelnemers zullen bekend gemaakt worden met de frameworks die Drillster ontwikkeld heeft voor het succesvol ontwikkelen van drills:

  • De 10 drill design principles
  • Het drill production framework

Een jaarlijkse masterclass is onderdeel van het Certified by Drillster programma. De eerste editie van deze masterclass vindt plaats op donderdag 2 februari 2017 in de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht. Ben je geïnteresseerd in deze masterclass? Meld je dan snel aan of neem voor meer informatie contact met ons op via info@drillster.com of 088 – 375 05 00.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.