Drillster Support & Info

Drillster and The Dutch School op bezoek bij de Australische Ambassadeur

Australia_edtech_event_The_Hague_-Image-3.jpg

Recent bracht Drillster samen met andere Ed-Tech bedrijven, aangesloten bij The Dutch School, een bezoek aan de Australische ambassadeur. De Australische ambassade hield een ronde tafel sessie met Ed-Tech bedrijven uit Nederland om te horen wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op dit gebied en om kennis en ervaring uit te wisselen over zowel educatieve innovatie als zakendoen Down Under.

The Dutch School is een collectief van innovatieve Nederlandse Ed-Tech startups met de ambitie om de markten overal ter wereld te laten zien wat technologische innovatie voor het onderwijs kan betekenen. Ze vormt een weerspiegeling van de mentaliteit van de Nederlandse educatieve markt. De bedrijven die deel uitmaken van The Dutch School spannen zich  in om het unieke, innovatieve karakter van de Nederlandse Ed-Tech sector verder te laten groeien.

De ambassade gaf de deelnemers inzicht in de Australische educatiemarkt, die qua ontwikkeling veel parallellen heeft met de Nederlandse. Daarnaast ook hele handige ingangen om de Australische markt te betreden en uitgebreide ondersteuning bij introducties in hun thuisland. Hartelijk dank voor deze leerzame bijeenkomst.

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.