Drillster Support & Info

Drillster Kickstart Ontbijt: start je dag geïnspireerd en geïnformeerd

IMG_0928.JPG

Vroeg uit de veren en je dag starten met een hoofd vol verse kennis en inspiratie! Dat is het doel van de Drillster Kickstart Ontbijt sessies. Steeds een specifiek thema en een kleine groep vakgenoten. Praktijkgericht en no-nonse. Wat ging er goed maar ook wat gaat er fout. Leren, discussiëren en inspireren. Afgelopen donderdag was het eerste Drillster Kickstart Ontbijt een feit.

In de waan van de dag en de drukte van je werkweek kom je er vaak niet aan toe om de tijd te nemen even te reflecteren en een vakgenoot te bellen om even kort te spiegelen. Je neemt het je maar wat vaak voor, maar in praktijk blijkt het lastig. De tijd ontbreekt, agenda's matchen niet en prioriteiten verdringen zich op je To-Do lijst. Herkenbaar? Je ben niet de enige...

Tegelijk werken we bij Drillster continue aan het verbeteren en ontwikkelen van onze applicatie. We willen graag dat onze klanten deze nieuwe ontwikkelen en functionaliteiten gelijk toepassen zodat ze er profijt van hebben. Maar hoe zorgen we nu dat die nieuwe functionaliteiten ook in praktijk optimaal worden toegepast? Ook wij maken soms te weinig tijd vrij om echt even de verdieping te zoeken en een specifiek issue dat breder speelt echt beet te pakken. Zo is het idee voor het Drillster Kickstart Ontbijt ontstaan.

Afgelopen donderdag was de primeur met als thema: The story behind the Story. Onze nieuwste functionaliteit is net in gebruik genomen door de eerste klanten en wordt eind juni breed geïntroduceerd. De eerste klanten, zoals Elsevier, Volvo en KLM die met “the Story” hebben gewerkt hebben hun vers opgedane kennis en ervaringen gedeeld.

We kijken terug op een inspirerende en nuttige ochtend met veel nieuwe inzichten over de toepassingen en het gebruik van de Story. Iedereen die aanwezig was heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en openheid.

We nodigen persoonlijk klanten uit voor de Kickstart Ontbijt sessies. Op die manier zijn we er zeker van dat het specifieke thema van dat ontbijt ook echt hot topic is zodat we ook echt leren en inspireren op het juiste moment. Het eerste Drillster Kickstart Ontbijt met het thema: The story behind “ The Story” , zat al snel vol. Daarom organiseren we 5 of 12 juli een extra Kickstart Ontbijt over The Story. Geen belletje gekregen voor deelname maar toch nieuwsgierig naar de toepassingen? Meldt je bij ons en wees welkom! Ideeën voor een ander thema? Een specifieke leeruitdaging waar je graag met andere Drillster gebruikers over wil sparren? Laat het ons weten zodat we hier toekomstige Kickstart Ontbijt sessies aan kunnen wijden. Mail ons op info@drillster.com onder vermelding van Drillster Kickstart Ontbijt en we komen er bij je op terug.

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk