Wachtwoord instellen/wijzigen

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je wachtwoord kun je wijzigen via 'Mijn profiel' in je account. Daarvoor moet je inloggen via www.drillster.com.

Als je ingelogd bent op je Drillster account via www.drillster.com, kun je het volgende doen:

• Ga via je naam rechtsboven naar 'Mijn profiel'.
  • Klik op 'Wachtwoord' (keuzemenu rechts).
  • Je kunt nu een nieuwe wachtwoord instellen. Je dient daarvoor eerst je bestaande wachtwoord in te voeren en daarna twee keer het nieuwe wachtwoord.
  • Nadat je dit opgeslagen hebt, is je nieuwe wachtwoord per direct ingesteld.

Heb je nog geen wachtwoord of ben je dat vergeten? Lees dan hieronder verder.

Terug naar boven

Hoe kan mijn wachtwoord (opnieuw) instellen?

Als je nog geen wachtwoord hebt, of je bent je wachtwoord vergeten, ga dan naar www.drillster.com:

• klik op 'Inloggen' in de rechter bovenhoek van de Drillster homepage.
  • klik vervolgens op 'Geen Wachtwoord?'
  • Je krijgt vervolgens een scherm te zien waar je het e-mailadres kunt invoeren waarmee je Drillster account is aangemaakt.
  • Drillster stuurt nu een e-mail naar het ingevoerde e-mailadres. Klik binnen 1 uur op de link in die e-mail. Je wordt dan doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
  • Het wachtwoord moet minimaal uit 8 karakters bestaan en tenminste 1 hoofdletter en 1 getal of leesteken bevatten.
  • Vervolgens kun je met je bestaande e-mailadres/gebruikersnaam en je nieuw ingestelde wachtwoord inloggen op zowel www.drillster.com als de mobiele apps.