Drillster ontwikkelt AFAS koppeling

Drillster heeft een AFAS koppeling ontwikkeld. Met deze plugin kunnen bedrijven die met AFAS enterprise software werken het gebruikersbeheer van hun Drillster applicatie automatiseren. Medewerkers die in AFAS geregistreerd zijn, krijgen automatisch een Drillster account en toegang tot de voor hen relevante leerprogramma’s. De door Drillster gemeten beheersing wordt teruggekoppeld naar AFAS, zodat alle managementrapportage overzichtelijk op één centrale plek in AFAS te zien is.

Drillster maakt leren makkelijker en efficiënter.De AFAS koppeling maakt nu ook het gebruikersbeheer eenvoudiger. Het is niet nodig om nieuwe medewerkers handmatig op te voeren in Drillster. Personeelswijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd met  de Drillster applicatie terwijl alle managementrapportage centraal toegankelijk is in AFAS.

Voor meer informatie over de Drillster AFAS koppeling kun je contact met ons opnemen via info@drillster.com  of bel ons op (+31) (0)88 375 05 00.