Drillster Support & Info

Nice to meet... Corina van der Heijden

Schermafbeelding_2018-07-24_om_16.50.02.png

 

Je hebt misschien contact met Marco of Arnoud vanuit sales of met Noud vanuit support maar er werken natuurlijk meer mensen bij Drillster. Iedereen vanuit zijn of haar eigen professie en passie maar altijd met een Drillster blik op de wereld van leren.

Om de mensen achter de Drillster app een beetje beter te leren kennen willen we graag in iedere nieuwsbrief een van onze collega’s aan je voorstellen. Dit keer een korte speeddate met Corina van der Heijden.

Wie is Corina?

Naast mijn rol van Learning & Development Specialist bij Drillster, ben ik trotse moeder van twee kleine jongens en woon ik samen met man en kinderen in Utrecht! Een druk en gezellig bestaan, waarbij balans tussen hard werken & genieten hoog in het vaandel staat!   

Wat is jouw rol bij Drillster?

Als Learning & Development specialist ondersteun ik (potentiële) klanten bij het zo optimaal mogelijk inzetten van Drillster bij leervraagstukken. Dit kunnen eenvoudige tot complexe (permanente educatie) trajecten zijn.

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar je nu aan werkt bij Drillster?

Momenteel ben ik hard bezig om een financiële instelling te ondersteunen bij het inzetten van Drillster en gebruik te maken van alle functionaliteiten die wij kennen. De ‘Story’, onze nieuwste functionaliteit, is daar geïntroduceerd afgelopen voorjaar en het is ontzettend interessant om te zien hoe dat ondersteuning biedt aan de ontwikkelde Drills, waardoor eindgebruikers anders gaan leren leren.

Waar zie je Drillster over 5 jaar?

Drillster is over 5 jaar hét begrip op het gebied van micro leren en zijn we in staat om ‘course path adaptivity’ toe te passen.

Wat is je favoriete Drill en welke Drill zou je graag in de Drill Store zien?

Niet verwacht dat ooit nog een financiële Drill mijn favoriet zou worden; maar ik weet nu alles over Zakelijk Vastgoed ;-). Een grote verrassing dat relatief droge theorie zo aantrekkelijk gemaakt is door onze klant, door optimaal gebruik te maken van alle Drillster features!

Eentje die in de Drill store zou moeten is een Drill over verkeerstheorie! Hoe belangrijk is het wel niet dat die theorie beklijft bij deze doelgroep!

 

 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk