AskDelphi integreert Drillster in haar performance support platform

AskDelphi, leverancier van een performance support applicatie, heeft een integratie gerealiseerd met de Drillster app. Het AskDelphi platform geeft medewerkers toegang tot voor het werk noodzakelijke informatie in slechts 2 clicks of 10 seconden. Via dezelfde interface kunnen medewerkers essentiële kennis en vaardigheden ontwikkelen en onderhouden met behulp van de Drillster app.

Leren is effectiever als het als het in de juiste context geplaatst wordt en geïntegreerd is in het werkproces. AskDelphi’s performance support software stelt medewerkers in staat om optimaal te presteren door de juiste hoeveelheid ondersteuning te verlenen juist op het moment dat de medewerker behoefte heeft aan die ondersteuning. Medewerkers kunnen autonoom opereren en expert worden in hun vakgebied.

Sommige taken die een medewerker uitvoert zijn zo kritisch, dat er geen tijd is om te zoeken naar ondersteunende informatie. Kennis en vaardigheden voor taken die een significante of catastrofale impact hebben als ze foutief uitgevoerd worden, moeten altijd paraat zijn, het hele jaar door. Drillster biedt adaptieve leertechnologie waarmee cruciale kennis en vaardigheden op gepersonaliseerde wijze geborgd en continu onderhouden worden.

Medewerkers die ingelogd zijn op het AskDelphi platform kunnen adaptieve oefeningen (drills) starten die gekoppeld zijn aan specifieke taken of thema’s. Gebruikers krijgen real-time inzicht in hun kennisniveau. Hier wordt zowel hun historische, huidige én toekomstige beheersing getoond.

De combinatie van performance support en adaptief leren biedt een krachtige oplossing die de performance van het personeel optimaliseert en de motivatie en betrokkenheid vergroot. De Alrijne Zorggroep heeft dit ervaren toen zij AskDelphi en Drillster inzette voor het borgen van de medische rekenvaardigheden van het verplegend personeel. Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Xprtise, specialist in werkplekleren.

Voor meer informatie over AskDelphi en Xprtise kun je contact opnemen met info@xprtise.com of bel +31 6 53 31 25 90.