Is je personeel voorbereid op de 2019 veranderingen?

Een nieuw jaar is in aantocht. 1 Januari is de datum waarop veel wijzigingen in wet- en regelgeving, procedures of strategieën worden doorgevoerd. Hoe zorg je ervoor dat je personeel deze wijzigingen begrijpt, onthoudt én correct kan toepassen? Alleen een e-mail lezen of een videoboodschap bekijken, is niet voldoende. Wij kunnen je helpen. De Drillster applicatie biedt een unieke combinatie waarmee verandering gecommuniceerd, geborgd én onderhouden kan worden.

Het lezen, bekijken of beluisteren van informatie is een passieve manier van leren. Als je je medewerkers informeert over nieuwe procedures, regelgeving of producten, zorg er dan ook voor dat deze nieuwe informatie beklijft. Maar hoe doe je dat? Gebruik de Drillster applicatie. Deze app combineert neurowetenschap, data en nieuwe technologie in een eenvoudig te gebruiken applicatie.

Nadat de wijziging gepresenteerd en toegelicht is, start de Drillster app met het presenteren van vragen. De medewerker moet moeite doen om het juiste antwoord te vinden en juist deze moeite zorgt voor een sterker en langduriger leereffect. Na het geven van het antwoord, volgt er direct toelichting en worden (soortgelijke) vragen op slimme wijze herhaald totdat aantoonbaar gemaakt is dat de medewerker de gewijzigde informatie begrijpt en op de juiste wijze memoriseert.

En hoe kun je er zeker van zijn dat de medewerker de gewijzigde procedure ook correct toepast op het moment dat dat nodig is op een willekeurig moment in 2019? Door gebruik te maken van de leerdata van een individuele gebruiker kan de Drillster app berekenen hoe en wanneer kennis afneemt als die niet onderhouden wordt. De medewerker ontvangt een notificatie net voordat belangrijke kennis weg dreigt te zakken. Kennis wordt bijgespijkerd zodat deze toegepast kan worden op elke gewenst moment in de toekomst.

Is de 1-januari-wijziging onderdeel van een groter geheel? Als je de content wijzigt in een bestaande cursus, dan zal de Drillster app berekenen wat de impact is van de wijziging op de werkelijke beheersing van een individuele medewerker. Niet alleen wordt de nieuwe content ingetraind, maar er wordt tevens geverifieerd of de ongewijzigde content nog steeds beheerst wordt. Wil je je medewerkers in 2019 goed laten presteren? Dan is de Drillster app een goed voornemen.