Drillster Support & Info

Doe de "dashboard lampjes Drill"!

Schermafbeelding_2019-02-28_om_16.55.10.png

Gisteren in het AD: het blijkt dat meer dan 60% van de Nederlandse weggebruikers door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om de oplichtende waarschuwingssymbolen op het dashboard. Niet gek als je bedenkt dat het er meer dan 64 zijn en dat verschillende kleuren ook nog indicaties zijn voor verschillende problemen. Probeer dat maar eens te onthouden. 

Naast de verkeersregels en verkeersborden moeten we dus eigenlijk ook nog weten wat ons voertuig ons probeert te vertellen. Dat is beste veel. Maar er is een oplossing. Verkeersregel, verkeersborden maar ook deze symbolen zijn typisch voorbeelden van kennis die je heel goed kan opbouwen, onderhouden en vasthouden met Drillster. 

Drillster is een nieuwe manier van leren. Techniek, wetenschap, data en een slim algoritme verpakt in één applicatie. Drillster maakt gebruik van vraaggestuurde leertechniek, de applicatie past zich aan aan jouw tempo en niveau en voorspelt zelfs je toekomstige kennis niveau.  En dat 40% sneller en 10% effectiever*! Je voorkomt dat belangrijke kennis wegzakt. Samen zorgen we ervoor dat je snel en slim je kennis en vaardigheden opbouwt, gemakkelijk onderhoudt en op termijn ook echt behoudt. 

Wil jij een je dashboard lampjes kennis bijspijkeren en eens kennismaken met onze leermethodiek? Stuur een mail naar info@drillster.com en wij zorgen dat je onze "dashboard lampjes Drill" kan maken! 

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.