Drill instellingen

Je kan de instellingen van een drill op verschillende manieren aanpassen. Per kolom of voor de complete drill.

Per kolom Voor de complete drill

De instellingen per kolom hebben invloed op de vragen/antwoorden in de kolom.

Voorlezen van tekst (text-to-speech on the fly )

Als je deze functie aan zet, kan de deelnemer de content van een drill of story in spraak converteren. De functie complementeert de functie die al aan de server kant wordt aangeboden.

Nadat je de voorlezen van tekst (text-to-speech on the fly) hebt aangezet, kun je de taal selecteren. TTS_editor_2.png

The deelnemer krijg the optie om de 'oor' button aan te klikken, zoals hieronder te zien is. TTS_player.png

Als de deelnemer deze button aanklikt, krijgt hij een geluidsfragment te horen van de desbetreffende tekst. De deelnemer kan kiezen of het een vrouwelijke of een mannelijke stem is en ook kan het accent gekozen worden. Daarnaast kan ook de snelheid van de uitspraak aangepast worden.

Let op! Deze functie kan alleen worden gebruikt nadat je de juiste toestemming hebt gekregen. Heeft je bedrijf of heb jij nog niet de juiste toestemming? Neem dan contact met ons op via support@drillster.com.

Als je de verschillende stemmen die mogelijk zijn wilt beluisteren, klik dan hier.

Arbiter
Met de arbiter optie kun je instellen welke arbiter er gebruikt moet gaan worden bij de open vragen.
Vraagsoort
Tevens is hier in te stellen wat voor een vraagsoort je wilt stellen: , open vragen, multiple-choice vragen, of dat de gebruiker dit zelf instelt. Denk hierbij aan woordenlijsten die een deelnemer moet leren.
Antwoordstijl
Ook kan de antwoordstijl worden ingesteld, standaard staat deze op <enkel antwoord gevraagd>. Wil je alleen vragen hebben waarbij er meerdere correcte antwoorden zijn, dan kan je deze instelling omzetten naar <antwoordverzameling gevraagd>.
Tags
Aan de linkerkant van het scherm staat een tag label, hiermee klap je een scherm open om per vraag tags toe te voegen. Dit kan je doen voor je eigen administratie om zo het kenniselementleerelement aan te merken in de drill. Maar dit kan later ook gebruikt worden om toetsen te maken op basis van tags.