Repertoire

Het repertoire is jouw persoonlijke opslagplaats voor alle 'drills', 'stories' en 'cursussen' waar je toegang tot hebt. Dit kan inhoud zijn wat je zelf hebt gemaakt in mijn content en vervolgens aan je repertoire hebt toegevoegd, wat je uit de drill store hebt toegevoegd, maar ook dat wat door je bedrijf, school of universiteit is toegevoegd aan je account.

Je kunt elke drill, story of cursus  starten (of voortzetten) door op het icoontje of 'start' te klikken.

Als je een specifiek onderdeel van een cursus wilt starten, klik dan op 'cursus' net onder het icoontje van die cursus. Er verschijnt een uitklapmenu waaruit u kunt kiezen waar je in de cursus wilt beginnen.