Drill Store

Content beschikbaar maken in de Drill Store

Een drill of cursus kun je  stellen in de Drill Store. Dit noemen we 'publiceren'. Om een drill of cursus te publiceren in de Drill Store, ga je naar 'Mijn content' en selecteer je de drill of cursus die je wilt publiceren. Dat kan door de check box in de rechterbovenhoek van de drill of cursus aan te vinken. Klik dan op 'Acties' en vervolgens 'Publiceren'.

Als je meerdere dingen wilt publiceren vink dan meerdere check boxes aan.

Je kunt alleen drills en cursussen publiceren waarvan je zelf de auteur bent en je de permissie 'Toegang tot publieke drills' heeft. Als je geen bedrijf, uitgever of onderwijsinstelling bent, dan kun je de drills/cursussen publiceren onder de 'Creative Commons' licentie. Indien je als bedrijf, uitgever of onderwijsinstelling een Drillster licentieaccount hebt, kun je de drills/cursussen onder het copyright logo van je organisatie publiceren. Hiermee krijgt iedereen die toegang heeft tot de Drill store toegang tot de content.

Let op!

Je kan pas content publiceren in de Drill store nadat je in 'mijn profiel' je mailadres hebt gecontroleerd. Ga hiervoor naar 'Mijn profiel' en druk naast je mailadres op 'Controleer'.