Drillster Support

Deelnemer beheer

Als beheerder van een groep kan je deelnemers toevoegen en ontkoppelen. Hiermee zorg je ervoor dat de deelnemer wel of geen toegang heeft tot de content in de groep.

Deelnemers aan de groep toevoegen

Per stuk
Ga naar de groep waarin je de deelnemer wilt toevoegen en ga naar 'deelnemers'.
Via het plusteken kies je voor 'Groepslid toevoegen'. 
Members-_-Drillster__1_.png


Hier vul je het e-mailadres in samen met de echte naam van de gebruiker. 


Members-_-Drillster__2_.png
Binnen dit scherm is er nog de keuze om een "Welkom bij Drillster" mail te verzenden.
Indien dit niet wordt aangevinkt krijgt de deelnemer geen melding dat er een account is aangemaakt en dat er gestart kan worden met leren.

In bulk
Ga naar de groep waarin je de deelnemers wilt toevoegen en ga naar 'deelnemers'.
Via het plusteken kies je voor 'Groepsleden toevoegen in bulk'.Members-_-Drillster__3_.png
Je komt nu in onderstaande scherm. Hier kan je groepsleden in bulk in het scherm plakken. Dit doe je door de groepsledenlijst in Excel aan te maken.
    1. Kolom A bevat de e-mailadressen.
    2. Kolom B bevat de taalcode.
    3. Kolom C de complete naam

Presentation1.jpg

Deelnemers ontkoppelen

Per stuk
Ga naar de groep waarin je de deelnemer wilt ontkoppelen en ga naar 'deelnemers'.
Zoek de deelnemer op en klik op 'verwijder uit groep'
Remove_stuk.png

 

In bulk
Ga naar de groep waarin je de deelnemers wilt ontkoppelen en ga naar 'deelnemers'.

Selecteer de deelnemers die ontkoppeld moeten worden door bij deze deelnemers het blauwe vinkje rechts naast de naam aan te klikken.
Nadat je de selectie hebt gemaakt klik je op 'acties' en ontkoppel je de mensen.

Indien je de mailadressen van de deelnemers weet kan je ook op het prullenbak icoon klikken.Members-_-Drillster__5_.png

Hiermee kan je in bulk de mailadressen invoeren en ontkoppelen.


Members-_-Drillster__6_.png

 

Deelnemers verwijderen

Als beheerder heb je ook de mogelijkheid om account te verwijderen, dit staat niet gelijk aan ontkoppelen.

Let op!

Met het verwijderen van het account wordt alles uit onze database weggegooid en kan niet meer worden hersteld


Door onderstaande stappen te volgen kan je dit doen, hiervoor moet je wel beheerder zijn van de organisatie en je moet beheerders kunnen aanpassen. Dit is een permissie binnen de applicatie.

Remvoing_users_cropped.png

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.