Rapportage over leerdoelen

Rapportage over de evaluatie van het leerdoel is te verkrijgen:

Op het scherm Via download
Als je in het overzichtsscherm van een groep op het leerdoel klikt, dan zal Drillster in het overzichtsscherm door de kleuren rood en groen laten zien of een leerdoel door een deelnemer wel (groen) of niet (rood) gerealiseerd is. Objective-results-_-Drillster.png

Wil je weten hoe je leerdoelen maakt? Klik dan hier. Wil je weten hoe een deelnemer de verschillende statussen van zijn leerdoelen ziet? Klik dan hier.